Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jedan korak je napravljen

Je li Messi odigrao zadnju utakmicu u Ligi prvaka za Barcelonu? Veliko poniženje dodatno podgrijalo priču

Sve je manje izgleda da će Argentinac ostati na Camp Nouu i poslije ljeta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Puno prije negoli je PSG ovog tjedna razmontirao Barcelonu u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, pokrenule su se priče kako Parižani na ljeto žele dovesti Lionela Messija.

Argentinac ima ugovor s Kataloncima do 30. lipnja i on već sad, budući da je ušao u posljednjih šest mjeseci ugovorne obveze, može potpisati s bilo kim i onda se poslije navedenog datuma priključiti novom klubu bez ikakve odštete.

Neizvjesnost oko njegova statusa sve je veća, a prema izlaznim vratima dodatno ga je pogurala nedavna objava El Mundo Deportiva, koji je otkrio kako mu je za potpis ovog sadašnjeg ugovora Barca sveukupno isplatila 555 milijuna eura (kroz plaću, bonus za vjernost i bonuse na temelju trofeja i golova).

gol expired Otkriveni detalji Messijeva nevjerojatnog ugovora: Cifra od koje boli glava, zbog ovog su u dugovima divider

Sada, kad je Barcelona još jednom ponižena u Ligi prvaka i kad je jasno da ovako raštimani nemaju nikakve šanse u uzvratu nadoknaditi golemi zaostatak iz prve utakmice, dodatno su porasla šanse za Messijevim odlaskom, i to baš u PSG.

Na pogon katarskih petrodolara Parižani mogu ispuniti sve Messijeve financijske zahtjeve, a odnedavno je u tu priču upregnut i njegov sunarodnjak Angel Di Maria, koji je navodno osobno nagovarao Lea na dolazak u Pariz.

Neymarov potpis veliki poguranac za Messijev dolazak

U Barceloni cijelo vrijeme tvrde kako se radi o nepoštovanju, ali to je potpuno promašena teza jer Messi je, kao što rekosmo, ušao u zadnjih šest mjeseci ugovora i može pregovarati s kim god želi, bez ikakve dozvole od Blaugrane.

gol expired Nevjerojatan skandal: Isplivala snimka na kojoj Mbappe prijeti ubojstvom Albi divider

U tim nastojanjima da ga privole na dolazak, PSG je, pišu francuski mediji, već napravio jedan veliki korak. Finiširali su pregovore s Messijevim velikim prijateljem Neymarom i Brazilac bi uskoro trebao potpisati novi ugovor, do ljeta 2026. godine.

Idući na redu je Messi, a njegov pristanak uvelike bi povećao i šanse da nagovore Kyliana Mbappea da potpiše novi ugovor (aktualni mu istječe u ljeto 2022.).

Trenutačna situacija glazba je za uši navijačima PSG-a i sol na ranu svima kojima je draga Barcelona. I tko zna, ako Ronald Koeman odluči poštedjeti Messija novih frustracija, moglo bi ispasti da je baš protiv svog novog kluba Argentinac odigrao posljednju utakmicu za Barcu u Ligi prvaka.

gol expired Katalonci pucaju od bijesa: Griezmann uhvaćen u bijegu, Francuz napustio Barcelonu divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider