Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Transfer-sapunica

PSG predstavio novog trenera pa poslao poruku Mbappeu: Ima samo dvije opcije

Predsjednik PSG-a je komentirao glasine o odlasku Kyliana Mbappea.

Kylian Mbappe (Foto: Afp)

Luis Enrique je novi trener PSG-a. Na službenom predstavljanju predsjednik Nasser Al-Khelaifi je odgovarao na pitanja novinara, a nezaobilazna tema je bio Kylian Mbappe.

Francuski golgeter ima ugovor s pariškim klubom do ljeta 2024. godine, a novi ne želi potpisati. Ranije je obavijestio klupsko rukovodstvo da neće iskoristiti klauzulu produženja ugovora na dodatnih godinu dana, što je sve žestoko razbjesnilo.

Dali su mu faraonski ugovor, a onda im je, takoreći, zabio nož u leđa. Svjesni su da bi već na zimu mogao pronaći novi klub, a onda idućeg ljeta otići posve besplatno. No Parižani ne žele toliko riskirati, zbog toga su postavili uvjet Mbappeu:

Darko Miličić Kontroverzni Srbin komentirao izjavu Tome Ivkovića: "Kad bih rekao da mi je Hrvat brat, lagao bih" divider

"Moj stav je jasan i neću to svaki put ponavljati. Želimo da Mbappe ostane, ali ako želi ostati, želimo da potpiše novi ugovor. Ne želimo pustiti najboljeg igrača svijeta besplatno, to je nemoguće.

PSG je francuski klub, to je njegov grad, a on je već rekao da ne želi otići besplatno. Ako ga je netko natjerao da se predomisli, nisam ja kriv. Nećemo pustiti jednog od najboljih igrača na svijetu besplatno", kazao je predsjednik PSG-a.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider