Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Šok i nevjerica

PSG-ov trener poslije utakmice išao od igrača do igrača i šaptao im isto u uho, bili su blijedi kao krpe

Nogometaši PSG-a mislili su da će im samo pobjeda protiv Juventusa biti dovoljna za prvo mjesto skupine, ali...

Cristophe Galtier (Foto: Afp)

Nogometaši PSG-a sinoć su u infarktnoj završnici ostali bez prvog mjesta skupine, iako su pobijedili Juventus 2:1 u Torinu jer je Benfica uspjela napraviti čudo protiv Maccabi Haife i na koncu osvojiti skupinu H Lige prvaka zbog više zabijenih golova u gostima.

Bad Blue Boysi VIDEO Engleski navijači i novinari divili se BBB-ima: "Uništeni smo, to je naša sramota" divider

Najgore je za igrače PSG-a to što su do samog kraja svoje utakmice mislili kako će im bilo kakva pobjeda biti dovoljna za osvajanje skupine i bolji ždrijeb u osmini finala. Ali uvjerenja su ih koštala ovaj put jer je njihova vjera bila iluzija.

Trener i igrači PSG-a u šoku

Portugalcima je jedina nada bila zabiti što više u Haifi, a kad je iskusni Joao Mario potegnuo u sudačkoj nadoknadi i zabio za 6:1, preskočili su PSG na vrhu skupine H na osnovu broja golova zabijenih u gostima jer su imali identičan broj bodova, identičan međusoban omjer i istu gol-razliku.

gol expired Dinamo financijski sjajno iskoristio Ligu prvaka: Zaradio cifru koju mnogi mogu samo sanjati divider

"Nismo mislili da ćemo završiti drugi, Liga prvaka je iracionalno natjecanje. Ne znam je li se ovo ikada u povijesti dogodilo da su prvo mjesto odlučili golovi u gostima, ne mogu ništa zamjeriti svojim igračima", govorio je zbunjeni trener Cristophe Galtier.

Slušali ga i ostali blijedi

Možda bi trebao zamjeriti sebi i svom stručnom stožeru što nije bolje pripremio igrače za tu utakmicu. Ovako je po završetku susreta išao od jednog do drugog i u uho im šaptao na kojem su mjestu skupine završili. Pojedini su informaciju dočekali blijedi kao krpe, osobito golman Giggio Donnarumma, koji je ostao zatečen poslije susreta.

gol expired Dinamo propustio šansu, a za Čačića dolaze opasni dani: Da je trener bio hrabriji, možda se moglo više divider

"Tijekom utakmice nismo znali kakva je situacija, na koncu su nas pokušali upozoriti, ali bilo je prekasno, utakmica je već bila gotova. Nema veze, idemo dalje bez straha protiv bilo koga", hrabrio se Kylian Mbappe.

Neće mu biti lako jer će ga u osmini čekati Bayern, Real, City, Chelsea, Porto, Tottenham ili Napoli.

Tablica skupine F:

 

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider