Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakva će ovo ekipa biti...

PSG se ne želi zaustaviti na dovođenju Messija: Sve je spremno za još jedan spektakularan transfer

Parižani očito nisu rekli posljednju riječ u ljetnom prijelaznom roku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Potpis Lionela Messija za PSG neiscrpna je tema proteklih nekoliko tjedana u svim svjetskim medijima, posebice u onim europskim.

Kako će Parižani uspjeti ispoštovati financijski fair-play, kako će se sve te zvijezde na Parku prinčeva uklopiti u jednu pravu momčad, hoće li biti netrpeljivosti s obzirom na ogromnu količinu ega u svlačionici...

Sve su to teme koje su trenutno u fokusu, ali osim cijelog tog golemog interesovanja vezanog uz dolazak Messija, pojavila se još jedna.

Kako piše dio francuskih i engleskih medija, PSG u završnici prijelaznog roka želi dovesti Paula Pogbu!

gol expired Henry upozorio Messija: PSG ima sjajan napad, ali nema ono što je imala naša Barca divider

Nije tajna kako je francuski reprezentativac već neko vrijeme nezadovoljan u Manchester Unitedu i u Parizu su čvrsto odlučili kako 28-godišnjeg veznjaka žele kupiti kroz iduća dva tjedna.

Pogba je ušao u posljednju godinu ugovora s Unitedom i na Old Traffordu nemaju puno izbora - ukoliko im Pogba otvoreno kaže da ne namjereva potpisati novi ugovor te da će iduće ljeto otići bez odštete, za očekivati je da će do dogovora glede odštete doći.

Transfermarkt kaže kako Pogba vrijedi 60 milijuna eura.

Prema pisanju Engleza, Parižani nude Pogbi nevjerojatni ugovor od 510.000 funti tjedno što je u eurima približno 600.000.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider