Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ostvarit će mu se želja

Sapunica vodi prema spektakularnoj razmjeni: Barca i PSG mijenjat će igrače, Messi će biti oduševljen

Argentinski mediji donose vijest o mogućoj razmjeni kojom bi svi bili zadovoljni.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čelni ljudi PSG-a polako gube strpljenje s Maurom Icardijem i neželjenom pozornošću koju im je priuštio argentinski napadač i njegova (uskoro bivša?) supruga Wanda.

Brak između njih dvoje, koji su i poslovni partneri (Wanda je menadžerica Mauru) je, kako se čini, došao kraju. Wanda mu je tijekom vikenda na Instagramu poručila da je "još jednu obitelj uništio zbog ku..e", na što je on reagirao zajedničkom fotografijom, a ona uzvratila objavom bez vjenčanog prstena.

Cijeloj sapunici koja se odvija preko društvenih mreža prethodilo je angažiranje privatnog istražitelja s Wandine strane koji je potvrdio njezine sumnje da ju Mauro vara.

gol expired Novi detalji: Wanda unajmila istražitelja, hakirala mu telefon i razotkrila ga, Icardi neutješno plače i ne trenira divider

U svakom slučaju, zbog privatnih trzavica u obitelji Icardi ispašta PSG, klub koji je prije nešto više od godinu dana iskrcao 50 milijuna eura odštete Interu i dao Icardiju veliku plaću. Argentinac definitivno glavom nije prisutan u Parizu, u ponedjeljak je preskočio trening, zatražio je nekoliko dana slobodno kako bi riješio razmirice s Wandom, a trener Mauricio Pochettino potvrdio je kako večeras Icardi neće biti u početnoj postavi nego na klupi.

Šeici gube strpljenje

Ovakva situacija nimalo se ne sviđa čelnim ljudima PSG-a koji ne bi imali ništa protiv da se riješe Icardija. Svjesni su da on nije prvi, vjerojatno ni zadnji igrač u kojeg su uložili golemi novac, a koji zauzvrat nije opravdao ulaganja, ali pošto-poto žele da cirkus prestane jer je ovo opterećujuće stanje za cijeli klub.

U rješenju problema Parižanima bi mogla pomoći - Barcelona. Kako javlja argentinski El National, Katalonci će već u siječnju predložiti PSG-u zamjenu igrača u sklopu koje bi Icardi stigao na Camp Nouu, a put Pariza otišao bi Sergio Aguero.

Wanda Nara i Mauro Icardi (Instagram) PSG pustio Icardija da riješi obiteljsku dramu s najpoznatijom agenticom, sapunica okupirala naslovnice divider

Argentinac za Argentinca, pri čemu bi najsretniji ovakvim raspletom bio treći Gaučos: Lionel Messi. Njemu se nije ostvarila želja da zaigra sa svojim kumom Aguerom koji je ljetos stigao baš u Barcelonu iz koje je Messi otišao uslijed nemogućnosti da produži ugovor zbog novih španjolskih pravila vezanih uz financijski fair-play.

Što će reći PSG? Barca bi na ovo pristala odmah

Za Barcu bi, pogotovo uzimajući u obzir njezino financijsko stanje, ovo bio nesumnjivo fantastičan posao, ali pitanje je što će reći PSG. Ipak je između Aguera i Icardija pet godina razlike, Sergio je već zagazio u 34. godinu života i sigurno to više nije isti igrač kao iz svog zlatnog doba u Manchester Cityju. Što se tiče Icardija, on je 1993. godište i pred njim su, ukoliko se uspije potpuno fokusirati na nogomet, najbolje igračke godine.

Dodajmo kako Transfermarkt procjenjuje Icardija na 35 milijuna eura, a Aguera na 15 milijuna eura.

Mauro Icardi i Wanda Nara (Instagram) Pukla najpoznatija veza u svijetu nogometa? "Još jedna obitelj koju si ostavio zbog ku..e!" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider