Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
SVI ČEKAJU UTAKMICU

VIDEO Igrači Šibenika dobivaju poruke iz Splita i Zagreba: "Pokušavam zasad ignorirati"

U nedjelju nas čeka dvoboj Šibenika i Dinama.

Bivši Hajdukovac i bivši Dinamovac, u redovima Šibenika, s nestrpljenjem čekaju dvoboj o kojem ovisi rasplet HNL-a. I oboje su složni - Dinamu neće biti lako na Šubićevcu.

"Mislim da je njima veći pritisak, njima je utakmica u kojoj mogu osigurati naslov prvaka. Vjerojatno se ne žele dovesti u situaciju da u zadnjem kolu derbi očekuje o tome."

"Pa nije na nama pritisak, jer smo osigurali ostanak što nam je najbitnije. Ali naravno da želimo bolje, probati dohvatiti Slaven Belupo i tu sedmu poziciju'', kaže Ivica Vidović.

gol expired UEFA potvrdila promjene u formatu nogometne Lige prvaka divider

Kažu, svjesni su da će sve oči biti uprte u njih. Čurić dobiva poruke iz Splita, Vidović iz Zagreba.

"Javljaju se razni ljudi, pogotovo iz Splita, da pokušamo pobijediti. To je onako… pokušavam zasad ignorirati, sačekat ću utakmicu, dat ću sve od sebe, ali ne zbog ostalih. Nego najprije zbog sebe i kluba našeg'', kaže Čurić.

"Pa čujem se još s pojedinim igračima iz B ekipe, naravno da ima šala, da podbadaju pred ovako bitnu utakmicu'', dodaje Vidović.

I dok je 20-godišnji Vidović tek prije nekoliko mjeseci stigao u Šibenik, tri godine stariji Čurić ovdje se već udomaćio. Kapetan je kluba sa Šubićevca, gdje se skrasio nakon što u Hajduku nije dobio pravu šansu.

gol expired UEFA objavila u kojim njemačkim gradovima će se igrati Euro 2024. divider

"To me nekako potaklo da još viče i jače radim. Mislim da sam na dobrom putu i eto, ne želim stati. Ali 12 godina u Hajduka, sigurno da me Hajduk na neki način izgradio u igrača.''

Skrenuo je Čurić u dosadašnje dvije prvoligaške sezone pozornost na sebe. U aktualnoj kampanji postigao je i sedam golova - vidi li se skoro ipak na nekoj višoj razini, ili u HNL-u ili u inozemstvu?

"Pa lagao bih kad bih rekao da se ne vidim. Sigurno da želim napredovati, ali ne želim ništa na silu. Dobro mi je u Šibeniku i sad razmišljam samo o Šibeniku."

A u Šibeniku i okolici, nije tajna, ima i Dinamovaca i Hajdukovaca... Za koga navija dvojac Čurić-Vidović?

gol expired Dva poznata Engleza mijenjaju reprezentaciju, jedan je njihov najbolji U-21 strijelac u povijesti divider

"Ja za Šibenik"

"Ja isto otkako sam ovdje..."

"Ne damo se..."

A Šubićevac bi u nedjelju mogao biti ispunjen kako nije bio dugo vremena. Očekuje se invazija Dinamovih navijača, i to u puno većem broju od 638 ulaznica koliko im je službeno pripalo...

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider