Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
KIKS NEVISTIĆA

VIDEO Dinamo kiksao u Zagrebu! Lokomotiva sama sebi zabila za remi, ludnica je na tablici

Lokomotiva je odigrala protiv Dinama 1:1 u 33. kolu Prve HNL.

U posljednjoj utakmici 33. kola Prve HNL Lokomotiva i Dinamo su u Kranjčevićevoj ulici igrali 1:1 (1:0).

Lokomotiva je povela iz kaznenog udarca kojega je realizirao Sandro Kulenović (30-11m), a Dinamo je u drugom poluvremenu poravnao autogolom Nikole Solde (50-ag).

Po jakoj kiši u prvom poluvremenu dogodilo se vrlo malo zanimljivih situacija, a Lokomotiva je do prednosti stigla nakon što je Ivanušec nespretno rukom u svom kaznenom prostoru blokirao udarac Kulenovića. Centarfor domaćih sam se prihvatio izvođenja kaznenog udarca i nije pogriješio.

VIDEO Autogol Lokomotive

Dinamo je najbliži poravnanju bio pred sam kraj prvog dijela kada je Andrić okušao udarac s gotovo 30 metara, ali je lopta prohujala pored vratnice.

gol expired VIDEO Je li to moguće? Pogledajte nevjerojatnu reakciju Nevistića koja možda odluči prvenstvo! divider

Trener Dinama Ante Čačić početkom nastavka u igru je uveo Petkovića i Mišića umjesto Andrića i Baturine, ali nisu te promjene donijele preokret.

Početkom nastavka Dinamo je uz veliku dozu sreće stigao do poravnanja, Ivanušec je pucao iskosa s lijeve strane s ruba kaznenog prostora, taj je pokušaj trebao biti lagani plijen za vratara Nevistića, ali skliska lopta mu je izmigoljila kroz ruke, pa i kroz noge. Ipak, prije no što je prešla gol-liniju do nje je stigao Mersinaj, ali u pokušaju ispucavanja domaći je stoper pogodio svog suigrača Soldu od kojega se lopta ipak odbila preko linije.

gol expired Bjelica nakon velikog kiksa protiv Istre: "Zasluženo smo poveli, ali krajnji rezultat je realan" divider

U drugom poluvremenu stala je i kiša, ali Dinamo je i dalje imao tek jalovu inicijativu. Za posljednjih 20-ak minuta trener Čačić se odlučio na zanimljivu izmjenu s obzirom na rezultat, napadača Oršića zamijeno je stoperom Šutalom kojega je poslao pred domaća vrata, ali ta promjena nije donijela ništa dobro za vodeći sastav prvenstva.

gol expired Hajduk i Šahtar remizirali na Poljudu: Ljubičić oduševio na utakmici za mir u Ukrajini divider

Tri kola prije kraja vodeći Dinamo ima 70 bodova, četiri više od drugog Hajduka, a pet više od trećeg Osijeka, dok je Lokomotiva ostala peta sa 45 bodova, pet više od šeste Gorice.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider