Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
VODILI SU 2:0

Bjelica nakon velikog kiksa protiv Istre: "Zasluženo smo poveli, ali krajnji rezultat je realan"

Nenad Bjelica mirno je prokomentirao veliki kiks svoje momčadi, koji ju je udaljio od šansi za titulu.

U 12. minuti susreta Osijeka i Istre sve se činilo savršeno za domaće. Imali su vodstvo 2:0 i dojam je bio kako će rutinski završiti susret protiv pretposljednje momčadi prvenstva i posvetiti se gostovanju na Maksimiru.

Umjesto toga, Osijek je do odmora primio dva pogotka, koji su došli kao rezultat izuzetno loših obrambenih reakcija nakon prekida, a u drugom dijelu nisu uspjeli postići pogodak koji bi ih vratio u vodstvo.

Nevjerojatan propust nakon velikog vodstva

Bolno je Nenadu Bjelici bilo to gledati. Napravio je pet zamjena, odnosno promijenio je cijelu "navalu" svoje momčadi, ali pobjednički pogodak možemo reći kako nije bio niti blizu. To se može zaključiti i iz izjave trenera Osijeka.

"Sigurno da nismo zadovoljni bodom. Očekivali smo tri boda, dobro smo ušli u utakmicu i zasluženo vodili, postigli dva pogotka. I onda, dvije neopreznosti, dva prekida, dva primljena gola, u ovako važnoj utakmici", rekao je Bjelica, nastavivši:

"Onda se teško vratiti. Pokušavali smo na sve moguće načine, promijenili smo sustav, uveli nove napadače, bili smo ofenzivni, pokušavali smo sve do kraja, ali moramo priznati kako je ovaj rezultat realan."

U razgovoru za službene stranice NK Osijeka dodao je Bjelica kako svojim igračima ne može ništa zamjeriti. No, svakako će im zamjeriti njihovi navijači, kojima je nevjerojatno da je Osijek ostao bez bodova nakon 2:0 vodstva protiv momčadi koju su posljednjih deset susreta u Gradskom vrtu savladali.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider