Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
čeka se kraj sezone

Robert Prosinečki ponovno na klupi reprezentacije s kojom je ispisao povijest?

Robert Prosinečki je odradio tek 10 utakmica na klupi turskog Kayserispora i već bi ju mogao napustiti ako se prvenstvo ne nastavi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometni trener Robert Prosinečki, trenutačno trener turskog prvoligaša Kayserispora, mogao bi se vratiti na mjesto izbornika Azerbajdžana, objavio je bosanskohercegovački dnevni list Oslobođenje pozivajući se na pisane medije iz te zemlje.

Prosnečki je već vodio nogometaše Azerbajdžana od ožujka 2015. do listopada 2017. godine, a naslijedio ga je još jedan zagrebački i hrvatski stručnjak Nikola Jurčević.

Najboljih 11 u povijesti Premierlige Odabrana najbolja momčad i menadžer u povijesti Premierlige: Slažete li se s izborom? divider

Kako piše sarajevski list, Azerbejdžan je u potrazi za novim izbornikom, a nakon što su im propali pregovori s Abdullahom Avcijem, čelnici tamošnjeg saveza su se obratili treneru Kayserispora.

Dodaje se kako će čelnici Azerbejdžanskoga saveza sačekati kraj sezone u Turskoj kako bi obavili službene pregovore sa hrvatskim stručnjakom.

gol expired Pikanterije zvjezdane generacije: ''Kad je stigao autobus pun djevojaka, žena mi je rekla da idemo doma'' divider

Kayserispor je u problemima, sportskim i financijskim, i sigurno ne bi bio problem za poznatoga stručnjaka, koji je bio i izbornik nogometaša BiH, da napusti njegovu klupu poglavito u slučaju ispadanja u niži rang što je vrlo izgledna prijetnja.

Zanimljivo je kako su se čelnici Nogometnoga saveza Azerbejdžana i Robert Prosinečki već sastali u listopadu, no on je tada odlučio da ne žuri s prihvaćanjem ponude.

gol expired Internetom kruži urnebesna snimka Cristiana Ronalda koji svoj prvijenac zabija kao "Custodio" divider

Prosinečki je kao izbornik Azerbajdžana ispisao povijest u kvalifikacijama za Svjetskog prvenstvo 2018. godine. On je postao prvi izbornik na klupi te reprezentacije koji je u kvalifikacijama sakupio 10 bodova.

Do tog je uspjeha stigao nakon što je dva puta slavio protiv San Marina, jednom protiv Norveške i nakon što je uzeo bod Češkoj. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider