Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ukrajinac mijenja protivnika

Propala je boksačka borba stoljeća: Ništa od Usyka i Furyja na Wembleyju!

Propao je meč Usyka i Furyja, pa se Ukrajinac odlučio fokusirati na sljedećeg WBA-ova izazivača Daniela Duboisa.

Tyson Fury i Oleksandar Usik (Foto: Afp)

Ipak ništa od boksačkog meča stoljeća između Tysona Furyja i Oleksandra Usyka 29. travnja na Wembleyju, tako barem tvrdi menadžer ukrajinskog teškaša.

Iz oba kampa dolazili su signali kako će se u engleskoj prijestolnici krajem travnja odigrati poseban boksački klasik između dvojice teškaških prvaka Furyja, koji drži WBC-ovu titulu i Usyka, koji oko pasa ima pojas WBA-a, IBF-a i WBO-a.

Oleksandr Usik Usik digao ruke od organizacije meča: "Dosta je, sad je sve samo na Furyju" divider

Na što god da je Usyk pristao, Fury je tražio još

Furyjev menadžerski tim predložio je podjelu novca u omjeru 70:30, što su prihvatili iz Usykova kampa, ali natezali su se oko klauzule za uzvrat. No, Usykov agent Egis Klimas sad tvrdi kako su pregovori propali jer su njegova borca "stjerali u kut“ nakon što je ionako pristao na previše kompromisa.

"Koliko god mi spustili zahtjeve, Furyjev kamp je tražio više. Ako će se ova borba dogoditi, jedino je 29. travnja u igri, u suprotnom ćemo je otkazati i nastaviti drugim smjerom."

Tyson Fury i Oleksandar Usik Pao dogovor za veliki meč: Usik pristao na Furyjevu ponudu, ali je postavio zanimljiv uvjet divider

Usyk se sad okreće ka lipnju ili srpnju, kad ga očekuje obavezna obrana protiv mogućeg WBA-ova izazivača Daniela Duboisa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider