Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Teški pregovori

Dinamu se zakomplicirao još jedan transfer, ostaju li Modri bez dogovorenog pojačanja?

Bogdan Mihajličenko čeka u Zagrebu potvrdu transfera, ali iz Maksimirske 128 stižu loše vijesti.

Bogdan Mihajličenko (Foto: Afp)

Dinamo je krenuo u novu sezonu osvajanjem Superkupa i porazom u prvom kolu SuperSport HNL-a protiv ljutog rivala iz Splita.

Uprava Dinama radi na izlaznim i ulaznim transferima, nekako se čini da su Modri ušli u prijelazni rok pod ''ručnom'', ali jučer je došla vijest da Bogdan Mihajličenko potpisuje za Modre nakon što je viđen na tribinama Maksimira.

Mrtvačka kola na utakmici Gateshead - Dunston VIDEO Bizarne scene u Engleskoj: Mrtvačkim kolima potpuno razrovali teren, ostavili gledatelje u šoku divider

Povremeni ukrajinski reprezentativac prošlu je sezonu proveo na posudbi u Šahtaru iz Donjecka kojeg je vodio naš Igor Jovičević. Bišćanu je nužno potrebna širina kadra, a lijevi bočni je itekako deficitarna pozicija Modrih već, rekli bi, godinama.

Mihajličenko je igrač Anderlechta, činilo se da je sve dogovoreno s belgijskim velikanom, Ukrajinac je prošao i liječnički pregled, ali iznenada je došlo do problema. Prema izvorima iz Maksimira, usmeno je dogovorena jedna cijena za Ukrajinca, a sada čelnici Anderlechta traže nešto veću odštetu.

Poljud Dvoje slavonskih hajdukovaca posebno će pamtiti petak: Velika operacija navijača zaključena uspješno! divider

Navodno se radi o gotovo milijun eura razlike, pokušati će Šimić i društvo omekšati Belgijce još nekoliko dana, pa će prelomiti – Mihajličenko ili pak neka druga, jeftinija opcija.

Modre baš neće, nakon navlačenja s Turcima oko Petkovića i Livakovića, sada Dinamu prijeti propast još jednog transfera.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider