Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prometno ljeto

Još jedan Vatreni mijenja sredinu: Francuzi puštaju Lovru Majera

Rennes je spreman pustiti hrvatskog nogometnog reprezentativca Lovru Majera.

Lovro Majer (Foto: Afp)

Bit će ovo prometno ljeto za hrvatske nogometaše. Francuski L'Équipe tvrdi da je Lovro Majer na izlaznim vratima Rennesa.

Prošlu sezonu okončali su na četvrtom mjestu francuske Ligue 1 i osigurali plasman u Europsku ligu, a pred novu sezonu odlučili su napraviti čistku u momčadi. 

Na izlaznoj listi tako se našao i hrvatski nogometaš, koji, kako piše L'Équipe, nije uspio ponoviti sjajne igre iz sezone 2021./2022. Tada je upisao čak 11 golova i 12 asistencija u 49 nastupa, dok je ove sezone ostao na učinku od tri pogotka i sedam asistencija u ukupno 42 nastupa.

Hakim Ziyech Predstavljanje u Al Nassru bilo je dogovoreno, ali kad je čuo što je učinio Brozović, odbio je doći i postavio ultimatum divider

Tako se prošlog ljeta spominjao transfer u redove madridskog Atletica, a ove zime Newcastle United i PSG. Prema Transfermarktu vrijedi okruglih 20 milijuna eura, a ugovor s Rennesom traje mu do lipnja 2027. godine.

Tko god bio zainteresiran za hrvatskog nogometaša, morat će francuskom klubu isplatiti poveću odštetu. U Rennes je stigao iz redova Dinama za odštetu od 12 milijuna eura.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider