Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Marcelov poučak"

Predstavljanje u Al Nassru bilo je dogovoreno, ali kad je čuo što je učinio Brozović, odbio je doći i postavio ultimatum

Hakim Ziyech dogovorio je osobne uvjete, a Chelsea i Al Nassr iznos odštete, međutim nije se pojavio na već dogovorenom potpisu ugovora.

Hakim Ziyech (Foto: Afp)

Marokanski reprezentativac Hakim Ziyech već je bio dogovorio transfer iz Chelseaja u Brozovićev Al Nassr, međutim iako je sve već bilo spremno za njegovo predstavljanje, odlučio je promijeniti ploču i zatražiti veću plaću. Čini se kako je čuo kakve je uvjete dobio Marcelo Brozović pa se odlučio napraviti grbav.

Marcelo Brozović Brozović ide za 100 milijuna eura u Saudijsku Arabiju: Evo koliko će Dinamo zaraditi od transfera divider

Naime, iako je problematični Marokanac dogovorio sve detalje transfera u Al Nassr i samo se čekala službena potvrda cijelog posla, tamošnji mediji pišu da je čelnicima saudijskog kluba poručio kako nije zadovoljan uvjetima, iako je nekoliko dana ranije na sve pristao. Navodno neće potpisati dok se pregovori o njegovoj plaći ponovo ne otvore.

Nagađa se kako ga je "obeshrabrio" potez Marcela Brozovića, koji je umjesto originalno ponuđenih 30 milijuna eura na tri sezone uspio izvući više od tri puta toliko i potpisati za ukupno sto milijuna eura tijekom tri sezone. Kad je Marokanac, koji je trebao potpisati za 13 milijuna eura po sezoni, čuo koliko je dobio Broz, odlučio je i on pokušati s istom taktikom.

Joan Laporta Laporta otkrio zašto je Barcelona odustala od Marcela Brozovića divider

Čelnici Al Nassra, koji su, kao i ostali čelnici saudijskih klubova, spremni isplatiti ogromnu lovu igračima koji pristanu na dolazak u tamošnju ligu, vjerojatno su mu mogli taj iznos isplatiti odmah, međutim sad razmišljaju hoće li ga uopće dovesti ili pristati na njegovu iznudu, jer ako njemu kažu da, morat će pristajati na slične iznude i u budućnosti.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider