Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gotovo je!

VIDEO Mislav Oršić potpisao za Trabzonspor: Pogledajte kako su ga dočekali navijači

Hrvatski nogometaš Mislav Oršić ima novi klub, turski Trabzonspor.

Mislav Oršić je prošao liječnički pregled i potpisao ugovor s Trabzonsporom.

Turski klub oglasio se na službenom Twitter profilu i podijelio fotografiju hrvatskog nogometaša na pregledima u obližnjoj bolnici. Osim Oršića, za momčad hrvatskog trenera Nenada Bjelice potpisat će i španjolski nogometaš Joaquin Fernandez.

Marcelo Brozović Fabrizio Romano: Gotovo je, Brozović odlazi u Saudijsku Arabiju za astronomsku plaću! divider

Jučer je hrvatski nogometaš sletio u Istanbul, snimili su ga navijači, a danas je odradio formalnosti prije potpisa ugovora i službene potvrde transfera. Nakon šestomjesečne epizode u engleskom Southamptonu, koja je nažalost neslavno propala, Oršić stiže kod trenera koji ga jako dobro poznaje.

Inzistirao je Bjelica na njegovom dolasku, dobit će prijeko potrebnu minutažu, ali i priliku da se vrati u hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Ovo je njegov deseti klub u karijeri.

"Hvala vam na toploj dobrodošlici. Jako sam sretan što sam ovdje, nadam se da ćemo imati dobru sezonu. Već sam radio s Bjelicom, on je najviše pridonio mojem transferu u Trabzonspor. Nisam puno razmišljao o gradu u koji dolazim, došao sam igrati nogomet", rekao je Oršić kojeg je dočekala velika skupina navijača.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider