Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Teže od očekivanog

Projektil Walkera spasio City i Guardiolu protiv starih mušterija

U susretu 4. kola engleskog nogometnog prvenstva Manchester City je teže nego što se očekivalo pobijedio Newcasatle United 2-1.

Manchester City (Foto: AFP) (Foto: Afp)

City je poveo u osmoj minuti golom Raheema Sterlinga, no u 30. minuti je izjednačio Deandre Yedlin.

U drugom dijelu domaćin je stigao do pobjede sjajnim golom Kylea Walkera u 52. minuti s više od 25 metara.

манчс хл от CocoBat на Rutube.

U ranije odigranim susretima Chelsea i Liverpool su upisali i četvrte pobjede pa i dalje imaju maksimalan učinak. Chelsea je na svom travnjaku pobijedio Bournemouth 2-0, dok je Liverpool na gostovanju slavio protiv Leicester Cityja s 2-1.

Londonski Bluesi su se dugo mučili protiv Bournemoutha i tek su u samoj završnici slomili gostujući bunker. Golove za pobjedu Chelsea postigli su Pedro (72) i Eden Hazard (85). Hrvatski reprezentativac Mateo Kovač igrao je za domaćine do 79. minute.

Tri boda je osvojio i Liverpool koji je na gostovanju pobijedio Leicester City 2-1. Gosti su u prvom poluvremenu poveli 2-0 golovima Manea (10) i Roberta Firmina (45), dok je Leicester City u nastavku smanjio u 63. minuti golom Racida Ghezzala nakon velike pogreške vratara Redsa Alissona.

Brazilac je u kutu kaznenog prostora nepotrebno pokušao proći Iheanacha, no Nigerijac mu je ''ukrao'' loptu i vratio je Ghezzalu koji zabija u prazan gol za 1-2. Srećom, po goste rezultat se do kraja utakmice više nije mijenjao. Dejan Lovren je i dalje izvan stroja i nije nastupio.

Na ljestvici vodi Liverpool i Chelsea s maksimalnih 12 bodova, dok je City na trećem mjestu sa 10 bodova. Na začelju je West Ham bez bodova.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider