Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što kažete?

FOTO Procurio novi Interov dres: Navijačima nedostaje jedan detalj

Inter ga još nije predstavio jer mu je tek nedavno istekao ugovor sa starim glavnim sponzorom, a ove fotografije snimljene su u Kuvajtu, gdje se već prodaje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prve fotografije novog Interovog dresa za sezonu 2022-23. procurile su na društvenim mrežama. Talijanski doprvak često ima najatraktivnije dresove u nogometu pa ni ove sezone nisu razočarali, ali navijačima nedostaje detalj koji je ranije krasio dresove Nerazzurra.

gol expired VIDEO Petković ga je ponizio i uništio, a sad je pred spektakularnim transferom divider

Ova je fotografija snimljena u Kuvajtu, gdje se dres navodno već može kupiti, ali službeno predstavljanje i početak prodaje u Europi očekuje se kroz sljedećih nekoliko dana. Interovci nisu bili u mogućnosti ga ranije predstaviti jer im je prvog dana srpnja istekao ugovor s dosadašnjim glavnim sponzorom Sociosima.

Novi sponzor i grb bez zvijezde

Novi dres imat će ime novog sponzora Digitalbitsa, a navijači su uglavnom zadovoljni novim dresom, no nedostaje im jedan detalj, koji je krasio ranije inačice crno-plavog dresa. Riječ je o zvijezdi iznad grba, koju klub dobije kad osvoji deset naslova prvaka. Nerazzurri imaju 19 naslova prvaka i zasad imaju pravo na samo jednu zvjezdicu pa se čini kako su odlučili pričekati jubilarni naslov kako bi si prišili drugu zvijezdu.

Stadion Giuseppe Meazza Bizarno: Stigao u Italiju na utakmicu pa se izgubio i deset godina živio na ulici divider

Inter nije puno pametovao s dizajnom novog dresa, a novi dizajn je samo varijacija prošlogodišnjeg uzorka. Na donjem dijelu poleđine je još jedan logo sponzora Lenova, a s unutrašnje strane dresa je grafika s riječima Milano u sredini.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider