Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
još nije gotovo

Procurili mailovi policije u slučaju Ronaldova navodnog silovanja Amerikanke

Cristiano Ronaldo još uvijek je opterećen slučajem optužbe za navodno silovanje.

Cristiano Ronaldo u teretani (Instagram)

Ovog ljeta Cristiano Ronaldo službeno je oslobođen optužbi za navodno silovanje Amerikanke Kathryn Mayorga u Las Vegasu 2009. godine. No bivši model odlučio je zatražiti pravdu u civilnoj parnici.

Podsjetimo, ona je godinu dana nakon navodnog silovanja potpisala ugovor o šutnji pod kojim se odriče takvih navoda, naravno uz odgovarajuću odštetu (oko 400 tisuća dolara). No gotovo deset godina kasnije tvrdila je da su je odvjetnici iskoristili.

U medije su ovih dana procurili e-mailovi između policije i tužilaštva u Nevadi. Iz njih saznajemo kako su iz policije javili da Ronaldov DNK odgovara onom koji su pronašli na žrtvi. No taj nam podatak ne znači puno jer Ronaldo nikad nije demantirao da su imali seksualni odnos, već je pitanje bilo je li taj odnos nastao pod prisilom.

Zinedine Zidane (Foto: AFP) Zidane pred otkazom, Modrić i Bale "dali svoje": Dva kandidata za novog trenera Reala divider

U e-mailovima se također navodi kako je Ronaldo svojim odvjetnicima navodno priznao da mu je Kathryn Mayorga govorila da prestane, no i taj dio je procurio u medijima još prije godinu dana pa ni to nije nikakva novost u cijelom slučaju.

Taj dio ipak nije dokazan te je cijeli slučaj upravo pao na tome. Policija nakon toliko godina nije mogla dokazati da se silovanje dogodilo, a svoju bitku Amerikanka je nastavila u civilnoj parnici.

Jose Mourinho (Foto: AFP) Mourinho presretan zbog rezultata na Old Traffordu, ''trolao'' i Kloppa i Solskjaera divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider