Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ruga se djeci?

Prlja iz Leta 3 razbjesnio navijače Hajduka objavom nakon poraza juniora u finalu

Zoran Prodanović Prlja došao je na udar navijača Hajduka.

Galerija Zoran Prodanović Prlja Luka Vušković Roko Brajković i Noa Skoko +3 Zoran Prodanović Prlja

Članovi kultne riječke grupe Let 3 poznati su kao majstori provokacije. No ovaj put ne radi se o klasičnoj provokaciji benda koji je svojim vizualnim identitetom i nastupima često pomicao granice onoga što se u javnosti smatralo normalnim.

Sada je pjevač Leta 3 Zoran Prodanović Prlja uspio jako razbjesniti navijače Hajduka objavom na Twitteru nakon što su mladi nogometaši Hajduka poraženi u finalu UEFA Youth League, kolokvijalno zvanom juniorska Liga prvaka.

Prlja je poznat kao veliki navijač Rijeke, velikih rivala splitskog Hajduka. Često komentira i sportske događaje, no sada je njegova objava izazvala najviše bure na Twitteru.

Objavio je fotografiju fritula na kojoj piše ''neka se momci naviknu'', aludirajući na drugo mjesto Hajdukovih juniora u Europi.

Torcida na finalu Lige prvaka mladih u Ženevi Split i Hajduk pripremaju spektakularan doček viceprvacima Europe: "Vidimo se u utorak na Rivi! Ponosni smo na naše juniore" divider

Oni hladnije glave reći će kako se radi o klasičnoj navijačkoj provokaciji, no znajući odnose između navijača obaju klubova, takvih baš i nema previše.

U ovom slučaju tema je osjetljivija jer se radi o juniorima, igračima do 19 godina, među kojima ima i nekoliko maloljetnika. Zamjera mu se što se čovjek od 58 godina ruga dječacima na izgubljenom finalu za sam europski naslov.

Uskoro će upravo Let 3 predstavljati Hrvatsku na Eurosongu pa za mnoge ni zbog toga nije bila primjerena šala frontmena legendarne riječke skupine.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider