Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
BIT ĆEŠ OPET DINAMO!

Oštro priopćenje BBB-a zbog povratka Mamića: ''Djelovat ćemo u cilju što bržeg rješenja ove mučne agonije''

Najnovija zbivanja u Dinamu pokrenula su rat priopćenjima, a jedno od najvažnijih mišljenja po tom pitanju je ono Bad Blue Boysa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vodstvo Dinama postavilo je Zorana Mamića na poziciju sportskog direktora kluba, iako je prema nepravomoćnoj sudskoj presudi osuđen na četiri godine i 11 mjeseci zatvora zbog sudjelovanja u izvlačenju 116 milijuna kuna iz kluba.

A povodom posljednjih događaja priopćenjem su se oglasili i Bad Blue Boysi.

Priopćenje BBB-a prenosimo u cijelosti:

''Vezano za najaktualnije događaje u Dinamu, Dinamov Sjever još jednom naglašava: stavovi i zahtjevi navijačke skupine Bad Blue Boys po pitanju upravljanja nogometnim klubom Dinamo kao i o pojedincima koji su trenutno na službenim i neslužbenim funkcijama u njemu već su odavno poznati i tu kompromisa nema.

Bad Blue Boysi podupiru i slijede djelovanje nekadašnje građanske inicijative Zajedno za Dinamo i aktualne udruge članova Dinama – ''Dinamo to smo mi''.

Iz tog razloga supotpisujemo sve stavove i zaključke priopćenja DTSM od 05. lipnja 2019. godine i najavljujemo da ćemo djelovati u cilju što bržeg rješenja ove mučne agonije s kojom se suočavamo već više od desetljeća bez obzira na to što je u netom završenoj sezoni naša tribina iz naših razloga i našom odlukom bila usredotočena isključivo na pružanje podrške Dinamu na terenu.

O svim odlukama, planovima i daljnjim akcijama naši će članovi biti pravovremeno obavješteni.

Trenutnoj kompromitiranoj i u potpunosti diskreditiranoj upravljačkoj garnituri u klubu poručujemo da broje zadnje dane!

BIT ĆEŠ OPET DINAMO!''

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider