Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
golčina ramosa

Lukava asistencija Luke Modrića za novu pobjedu Reala i skok na vrh ljestvice

Real Madrid upisao je sigurnu pobjedu protiv fenjeraša Mallorce za povratak na vrh Primere.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U 31. kolu španjolskog nogometnog prvenstva Real Madrid je u srijedu na svom pomoćnom terenu svladao Mallorcu s 2:0 i tako je nastavljena "mrtva utrka" s Barcelonom u borbi za naslov prvaka.

Dan ranije Ivan Rakitić je postigao je svoj prvi pogodak u ovoj sezoni španjolskog nogometnog prvenstva i donio je Barceloni pobjedu 1:0 nad Athletic Bilbaom, pa sada Real i Barca imaju po 68 bodova.

Real je poveo u 19. minuti nakon lukave asistencije Luke Modrića, koji je odlično uposlio Brazilca Viníciusa Júniora. Strijelac za konačnih 2-0 bio je stoper Sergio Ramos u 56. minuti iz slobodnog udarca.

gol expired Sramotan grafit osvanuo u Splitu: "Da umreš od nje, to nam je želja. Đokoviću, umri" divider

Modrić je igrao do 71. minute pruživši vrlo dobru partiju, dok je hrvatski napadač Ante Budimir za Mallorcu igrao do 61. minute, a u najbliži pogotku bio je 59., ali je njegov pokušaj glavom završio u rukama vratara domaćina.

U razmaku od dva dana nogometaši Celte ostvaril su dvije pobjede i sada su sedam bodova iznad zone ispadanja. U srijedu su u gostima u 31. kolu Primere svladali Real Sociedad sa 1:0. Pobjednički gol iz penala zabio je najbolji igrač Celte Iago Aspas u 45. minuti, a hrvatski veznjak Filip Bradarić za goste je igrao do 76. minute.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider