Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakva luda kampanja

Prije točno godinu dana objavljen je jedan od najiščekivanijih videa hrvatskog nogometa

Hajduk je 9. lipnja 2021. na poseban način objavio da Marko Livaja ostaje u klubu.

Hajdukova objava da Livaja ostaje (Foto: Screenshot)

Nedugo nakon što je u svibnju 2021. završila Hrvatska nogometna liga, krenula je kampanja Hajdukovih navijača koja je za cilj imala samo jedno: da Marko Livaja ostane u klubu.

Hashtag "Livaja ostani" proširio se poput požara po svim krajevima Hrvatske, ali i inozemstva.

Svjesni Livajinog značaja ne samo za snagu prve momčadi već i za cijeli klub, navijači su počeli ispisivati poruke gdje god su se sjetili. Apelirali su na najboljeg igrača svog kluba da odbije ponude koje je imao iz Grčke, Turske i s Bliskog Istoka te da ostane na Poljudu kao šef generacije koja će početi ponovno osvajati trofeje.

"Livaja ostani" moglo se pročitati svugdje, ne samo po splitskim i dalmatinskim zidovima ili na transparentima već i, primjerice, na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, na morima i oceanima kojima plove mnogobrojni navijači Majstora s mora te na mnogim drugim lokacijama.

Danima, tjednima je trajala ta neizvjesnost, svi navijači Bilih, a bogme i ostalih klubova s pozornošću su pratili hoće li 28-godišnji Kaštelanin ostati na Poljudu.

Kad je napokon Livaja donio odluku da ostaje, Hajduk je probrao najbolje od tih navijačkih poruka i objedinio ih u jedan video kojim je javnosti prezentirao da njegov najbolji igrač ostaje. Bilo je to na današnji dan prije godinu dana, 9. lipnja 2021.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider