Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
s kloppom na klupi

Navijači Reala dugo će pamtiti ovu četvorku koja je Mourinha bacila u očaj

Robert Lewandowski imao je večer za pamćenje prije točno sedam godina.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na današnji dan prije točno sedam godina Robert Lewandowski odigrao je jednu od najboljih partija u svom životu, ali ne u dresu Bayerna, već Borussije Dortmund. Poljski napadač postigao je četiri gola u veličanstvenoj pobjedi protiv Real Madrida i praktički otvorio svojoj momčadi vrata finala Lige prvaka.

gol expired Najgenijalniji gol u povijesti nogometa koji nije priznat: Rooney, Giggs i Ronaldo poludjeli jer su to vježbali divider

Lewandowski je u prvom susretu polufinala Lige prvaka zabijao Kraljevskom klubu u 8., 50., 55. i 66. minuti utakmice, koju je Borussia dobila s 4:1. Jedini gol za Kraljeve postigao je Cristiano Ronaldo.

Vjerojatno najbolju golgetersku utakmicu Lewandowski je odigrao u jesen 2015. godine kada je u samo devet minuta postigao pet pogodaka Wolfsburgu.

gol expired Modrić sam odlučuje o svojoj i sudbini norveškog wunderkinda: Navijači smatraju da je vrijeme za rastanak divider

Luka Modrić igrao je do 68. minute utakmice, odnosno trenutka kada je njemački sastav poveo s 4:1, a onda ga je na travnjaku zamijenio Karim Benzema.

U uzvratu tjedan dana kasnije Real je dvama golovima Sergija Ramosa i Benzeme u završnici poveo 2:0, no do trećeg kola koji bi ga odveo u finale nije uspio doći.

Real Madrid je tada vodio Jose Mourinho, dok je na klupi Borussije bio karizmatični Nijemac i danas trener Liverpoola - Jurgen Klopp. 

gol expired Englezi opet napadaju Lovrena, ovaj put zbog reakcije na objavu Ivana Pernara divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider