Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"godine nikoga ne štede"

Modrić sam odlučuje o svojoj i sudbini norveškog wunderkinda: Navijači smatraju da je vrijeme za rastanak

Luka Modrić ima još jednu godinu ugovora s Real Madridom i sam će odlučiti želi li je odraditi ili otići.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na naslovnici Marce jutros je osvanuo kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić.

"Odegaard ili Modrić?" stoji na naslovnici, ali na fotografiji je samo hrvatski reprezentativac.

Dok se čeka vjerojatni nastavak sezone, u Madridu se već govori i gleda prema idućoj sezoni, u koju će Luka Modrić ući u posljednju godinu svog ugovora s Real Madridom. S obzirom na 34 godine, u Realu razmišljaju o budućnosti i nasljedniku hrvatskog kapetana.

Autor teksta, koji je blizak događanjima u Kraljevskom klubu, naglašava da nitko ne inzistira na rastanku te da će sve u konačnici ovisiti o Luki Modriću.

gol expired Englezi opet napadaju Lovrena, ovaj put zbog reakcije na objavu Ivana Pernara divider

"Slučaj Luke Modrića poseban je zbog svega što on predstavlja za Real Madrid i svega što je napravio. Nakon osam sezona u kojima je jako puno pridonio uspjesima u zlatnom dobu Kraljevskog kluba, hrvatskom reprezentativcu preostala je još jedna godina ugovora. Godine nikoga ne štede, pa su tako i njegove izvedbe u posljednjih godinu i pol dana bile pune uspona i padova. Postoje klubovi koji su zainteresirani za njega te postoji igrač koji je spreman preuzeti njegovu ulogu - Martin Odegaard", stoji u tekstu u kojem se potom objašnjava kako točno stoje stvari.

"Real Madrid zadovoljan je s Modrićem i nema nikakvih problema da nastavi suradnju te ne želi prekid suradnje. No ako Hrvat zatraži odlazak jer ima dobru ponudu, klub će mu to sigurno omogućiti. Napravili bi to kao znak zahvale za sve što je napravio u ovih osam godina", stoji u tekstu.

Ivan Rakitić Kroničar Barcelone za Novu TV otkrio napušta li Rakitić Barcu, a Modrić Real: ''Mislim da odlazi, dao je svoje najbolje'' divider

Ako se odluči na odlazak već ovog ljeta, Modriću ponuda neće nedostajati. Klubovi u Italiji zainteresirani su za njega, no nekako najviše posljednjih mjeseci slušamo da bi MLS i novi klub čiji je većinski vlasnik David Beckham mogao biti njegova destinacija. Riječ je o Interu iz Miamija. Klub je financijski vrlo jak i osim o Luki razmišlja o dovođenju Jamesa Rodrigueza i Edinsona Cavanija.

"U svakom slučaju, Modrić će imati završnu riječ kada je njegova budućnost u pitanju, ali i budućnost Martina Odegaarda", stoji u zaključku Marce.

U anketi koju je Marca napravila čak 67 posto navijača, u trenutku pisanja ovog teksta, smatra da je vrijeme za odlazak Luke Modrića.

gol expired Zloglasni ugriz koji je Liverpool stajao naslova prvaka: Otkriveno kako je Suarez lagao čak i suigračima divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider