Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Samo bod Uniteda

Mourinho u terenu s igračima proslavio dramatičnu pobjedu na jednom od najtežih gostovanja

Nogometaši Tottenhama svladali su kao gosti Wolverhampton s 2-1 (1-0) i tako prekinuli niz Wolvesa od 11 utakmica u Premierligi bez poraza, dok je Manchester United unatoč velikoj premoći izvukao samo bod na Old Traffordu odigravši 1-1 protiv Evertona.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tottenham je poveo već u 8. minuti nakon individualne akcije i snažnog udarca Lucasa Moure u kaznenom prostoru. Traore je u 67. minuti pogodio za 1-1. Momčad Josea Mourinha je do sedme pobjede u engleskom prvenstvu stigla zahvaljujući pogotku Vertonghena u prvoj minuti sučevog dodatka, glavom sa 12 metara nakon ubačaja Eriksena.

U Manchesteru je United imao sve statističke podatke na svojoj strani, osim konačnog rezultata. Everton je do vodstva stigao u 36. minuti, kad je lopta pogodila braniča Uniteda Lindelofa nakon ubačaja iz kuta i završila u mreži domaće momčadi.

Sve do 77. minute Crveni vragovi su bili u zaostatku, a tada je za konačnih 1-1 pogodio 18-godišnji Mason Greenwood preciznim udarcem sa 17 metara.

Vodeći Liverpool ima 49 bodova, deset više od drugoplasiranog Leicestera. Manchester City je treći sa32 boda i utakmicom manje, a Chelsea četvrti s 29. Na peto mjesto se probio Tottenham s 26 bodova, a Manchester United je šesti sa 25. Wolverhampton je osmi s 24, a Everton se nalazi na 16. poziciji s 18 bodova.

gol expired Rakitić još uvijek opasno živi: Barcin "krivac za sve" opet na udaru, El Clasico će sve reći divider

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider