Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ubojiti egipćanin

City juri prema tituli, Chelsea uvjerljiv: Sjajni Salah zapalio Anfield

Favoriti su odradili posao u utakmicama 12. kola Premierlige koja je dobila novog prvog strijelca.

Mohamed Salah (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Manchester City je neporažen i nakon 12. kola engleske Premierlige. Momčad Pepa Guardiole slavila je s 2:0 na gostovanju kod Leicestera i trenutno je prva na tablici s devet bodova prednosti nad drugim Chelseajem i 11 nad trećim Manchester Unitedom koji ima utakmicu manje.

Golove za Građane zabili su Gabriel Jesus u 45. i Kevin de Bruyne u 49. minuti.

Branitelj naslova Chelsea je s visokih 4:0 pobijedio na gostovanju kod WBA-a. Sve je bilo gotovo već u prvom poluvremenu u kojem je Chelsea poveo 3:0 golovima Alvara Morate u 17., Edena Hazarda u 23. i Marcosa Alonsa u 38. minuti. Hazard je svojim drugim golom u 62. minuti postavio konačnih 4:0.

Mohamed Salah je još jednom pokazao zašto ga se smatra jednim od najboljih ovosezonskih pojačanja u Premierligi. Sjajni Egipćanin je zabio dva gola u Southamptonu (u 31. i 41. minuti) i sada je prvi strijelac Premierlige s devet golova. Konačnih 3:0 postavio je Philippe Coutinho u 68. minuti. Dejan Lovren odigrao je cijelu utakmicu za Liverpool i dobio žuti karton u 43. minuti.

Nikola Vlašić nije bio ni na klupi u utakmici Crystal Palacea i Evertona koja je završila s neriješenih 2:2. Burnley je s 2:0 pobijedio Swansea i sada drži sedmo mjesto na tablici, Bournemouth je s visokih 4:0 pobijedio Huddersfield, a Arsenal je u ranijoj utakmici s 2:0 pobijedio Tottenham u derbiju sjevernog Londona. U preostaloj subotnjoj utakmici Manchester United dočekuje Newcastle.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider