Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Watford penalima do preokreta

Michael Antonio povijesnim podvigom ispratio Norwich iz Premierlige

Porazom 4:0 kod kuće, uz četiri gola Michael Antonia, Norwich se i matematički oprostio od Premierlige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Norwich je postao prva momčad koja je i matematički ispala iz najvišeg ranga engleskog nogometa. West Ham je pobjedom 4:0 ispratio Norwich iz prve lige, a svaka četiri pogotka postigao je Michael Antonio. 

Napadač West Hama postao je prvi i jedini nogometaš u povijesti londonskog kluba koji je na jednoj utakmici Premierlige postigao četiri pogotka. 

Norwichu je trebala pobjeda da bi zadržao barem teoretske šanse za ostanak u ligi, no na kraju je pretrpio katastrofalan poraz, kako rezultatski tako i igrački. 

gol expired Talijani otkrili kako je vratar Juventusa motivirao Rebića i ostatak Rossonera jednom bahatom rečenicom divider

Antonio je zabija u 11. i 46. minuti prvog poluvremena, a potom u 54. i 74. minuti nastavka. Norwich je jedva složio nekoliko poluprilika, dok je s druge strane West Ham mogao zabiti još pokoji pogodak.

U drugoj utakmici ranijeg programa Watford je dvama penalima okrenuo rezultat protiv Newcastlea i slavio 2:1. Tom pobjedom Watford je pobjegao Bournemouthu na šest bodova prednosti, odnosno Aston Villi na sedam uoči posljednja tri kola. Villa i Bournemouth još moraju odigrati svoje utakmice 35. kola. 

Troy Deeney je zabija s bijele točke u 52. i 82. minuti utakmice, dok je Newcastle u vodstvo doveo Gayle u 23. minuti prvog poluvremena. 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider