Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dobre vijesti s otoka, ali...

Englezi dobili zeleno svjetlo: Poznato je kada se može vratiti Premierliga, nesuglasice još postoje

Dobre vijesti za nogometne sladokusce stižu s Otoka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Engleska Premierliga dobila je zeleno svjetlo Vlade za nastavak sezone počevši od 1. lipnja. Taj je datum Vlada objavila kao dan kada se profesionalni sport može vratiti, ali iza zatvorenih vrata.

Međutim, još nije poznato kada bi se točno mogla nastaviti nogometna sezona - klubovi još uvijek moraju usuglasiti određene detalje oko završetka sezone.

Jedan od planova tako je da se igra na neutralnim terenima, protiv čega se bune klubovi koji se bore za ostanak, smatrajući da bi takva praksa bitno smanjila njihove šanse za spas.

Santiago Bernabeu slavi naslov prvaka Europe (Foto: AFP) Real napušta Bernabeu na duže vrijeme: Kriza udarila i na vrata Kraljeva divider

Tu je i pitanje sigurnosti igrača. Sergio Aguero i Antonio Rudiger poznata su imena koja su javno izrazila strah od povratka na teren. Trenutačno su u Premierligi koronavirusom zaražena tri igrača Brightona.

Svih 20 klubova sastalo se na videokonferenciji kako bi raspravljali o sljedećim koracima, a glasanje o nastavku sezone očekuje se početkom sljedećeg tjedna.

gol expired Turski monstrum objavio bizarnu snimku netom prije nego što je ugušio vlastitog sina: "Ne oslanjajte se na ovaj svijet" divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider