Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte golove

Chelsea svladao Tottenham u gradskom derbiju, Kovačićevog suigrača gađali upaljačima

Chelsea je pogocima Ziyecha i Silve svladao Tottenham u 23. kolu Premierlige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Chelsea je u nedjelju u utakmici 23. kola engleskog prvenstva kod kuće sa 2-0 nadigrao Tottenham smanjivši tako, kao i Liverpool, zaostatak za vodećim Manchester Cityjem.

Chelsea je četvrti put ove sezone svladao Tottenham, dvaput mu je to prije nekoliko dana pošlo za rukom u Liga kupu, a u svim utakmicama nije primio gol.

Momčad Thomasa Tuchela bila je bolja od početka iako u prvom poluvremenu nisu imali puno prilika. Gosti nisu imali priliku, ali su preko Harryja Kanea postigli pogodak koji je sudac poništio zbog prethodnog prekršaja protiv Thiaga Silve.

gol expired VIDEO Modrić preuzeo odgovornost i hladnokrvno zabio s bijele točke, Real se spasio poraza divider

Pritisak Chelseaja na početku drugog poluvremena ipak je urodio plodom. Prvo je u 47. minuti Hakim Ziyech zabio za 1-0, a onda je u 55. minuti precizan bio Silva koji je iskoristio dodavanje Masona Mounta.

Pogotke s dvoboja Chelsea i Tottenhama možete vidjeti OVDJE.

Nažalost, tijekom susreta navijači Tottenhama gađali su braniča Chelseaja Antoonija Rudigera s upaljačima. Srećom, prošao je bez ozljeda.

Arsenal kiksao protiv Burnelyja

U ranije odigranim utakmicama engleskog prvenstva u nedjelju Liverpool je slavio sa 3-1 kod Crystal Palcea zahvaljujući pogocima Van Dijka, Oxlade-Chamberlaina i Fabinha. Jedini gol za Crystal Palace zabio je Edouardo.

Arsenal je pak odigrao 0-0 kod kuće sa zadnjom momčadi na ljestvici Burnleyem.

gol expired VIDEO Nije mogao zamisliti bolji poklon, Joško Gvardiol zabio na rođendan divider

Leicester City i Brighton su odigrali 1-1. Poveo je Leicester u 46. minuti, a strijelac je bio Daka. Brighton do izjednačenja i boda u gostima dolazi u 82. minuti zahvaljujući Welbecku.

Chelsea je ovom pobjedom došao do 47 bodova i nalazi se na trećem mjestu, iza drugoplasiranog Liverpoola koji ima 48 bodova. Prvi je Manchester City sa 57 bodova. Tottenham je sedmi sa 36 bodova kao i šestoplasirani Arsenal.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider