Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Luda završnica

VIDEO Modrić preuzeo odgovornost i hladnokrvno zabio s bijele točke, Real se spasio poraza

Kapetan Vatrenih Luka Modrić bio je precizan s bijele točke u 82. minuti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U susretu 22. kola španjolskog nogometnog prvenstva Real Madrid je na Santiago Bernabeu odigrao 2-2 protiv Elchea, nakon što su gosti do same završnice susreta vodili sa 2-0.

I drugi put u posljednja tri dana Elche je namučio "Kraljevski klub". Real i Elche su u četvrtak igrali u Kupu, a "Los Blancosi" su tada slavili sa 2-1 tek nakon produžetka.

Ovoga puta Elche je bio bliže pobjedi, a "Kraljevski klub" je iščupao bod u sudačkoj nadoknadi.

Benzema promašio jedanaesterac

Bio je odličan susret u kojem Real Madrid pri rezultatu 0-0 nije realizirao kazneni udarac, gosti su potom imali 2-0, no Real je u posljednjih 10 minuta uspio izjednačiti, a Realov povratak je krenuo golom hrvatskog reprezentativca Luke Modrića.

"Kraljevski klub" je imao sjajnu priliku za vodstvo u 33. minuti, no Karim Benzem nije realizirao jedanaesterac, točnije prebacio je vrata. Bio je to njegov prvi promšeni jedanaesterac u Primeri nakon što je prvih 13 zabio.

gol expired VIDEO Nije mogao zamisliti bolji poklon, Joško Gvardiol zabio na rođendan divider

Umjesto vodstva, Real je devet minuta kasnije primio pogodak, a strijelac je bio Lucac Boye. U 76. minuti Pere Milla je zabio za 2-0 gurnuvši Elche korak do velike pobjede.

Modrić preuzeo odgovornost

Međutim, Real se ipak uspio spasiti poraza. Domaćin je u 82. minuti dobio novi kazneni udarac, ovoga put pucao je Modrić i pogodio. Od poraza Real je spasio Eder Militao pogodivši za 2-2 u drugoj minuti sudačke nadoknade na asistenciju Viniciusa Juniora.

Modrićev pogodak s bijele točke možete vidjeti OVDJE.

U ranije odigranom susretu Osasuna je na gostovanju pobijedila Granadu sa 2-0 ostvarivši drugu pobjedu u zadnja tri kola.

Za goste su zabili David García (64) i Kike (89). Hrvatski napadač Ante Budimir je igrao za goste do 75. minute.

Osasuna je ovom pobjedom skočila na 11. mjesto sa 28 bodova, dok je Granada tri stepenice niže sa 24 boda.

Na vrhu ljestvice španjolskog prvenstva je Real Madrid sa 50 bodova, Sevilla ima četiri boda manje, a treći je Real Betis sa 40 bodova. Elche se nalazi na 15. poziciji sa 23 boda.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider