Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Perišiću mrvice

Novi udarac za Tottenham: Peti poraz u posljednjih sedam utakmica, Europa pod znakom pitanja

Tottenham je izgubio na domaćem terenu 1:3 od Brentforda i doveo se u tešku situaciju.

Harry Kane (Foto: Afp)

U prvom nedjeljnom ogledu pretposljednjeg 37. kola engleske Premier lige, nogometaši Brentforda su u gostima pobijedili Tottenham s 3:1.

Ivan Leko Glavobolja za Leku pred ključnu utakmicu sezone: Jedan branič otpao, a drugi je upitan divider

Utakmica je počela dobro za Tottenham koji je poveo već u osmoj minuti. Kratko je slobodni udarac izveo Kuleševski, dodao do Harryja Kanea koji je gromovito i precizno pogodio suparničku mrežu. Bio je to Kaneov 28. prvenstveni pogodak ove sezone te je i dalje na drugom mjestu ljestvice strijelaca, iza Erlinga Haalanda koji je na 36 golova.

Preokret u drugom dijelu

U prvom dijelu Tottenham je bio puno bolji, ali to nije materijalizirao povećanjem vodstva. U nastavku je uslijedio potpuni preokret i to najviše u režiji Kamerunca Brynaa Mbeuma koji je postigao dva pogotka, u 50. i 62. minuti za vodstvo gostiju. Posljednji udarac Tottenhamu je zadao Wissa u 88. minuti. Mbuemo je tada bio asistent.

Pep Guardiola Ako osvoji trostruku krunu, Guardiola će napustiti Manchester City? divider

Tottenham je izgubio petu prvenstvenu utakmicu od posljednjih sedam. Tottenham je ostao sedmi na ljestvici i ima isti broj bodova kao Aston Villa. Brentford mu je došao na bod zaostatka.

Hrvatski nogometaš Ivan Perišić za Tottenham je igrao od 85. minute.

U nedjelju će igrati West Ham - Leeds, Brighton - Southampton i Manchester City - Chelsea, dok će posljednju utakmicu ovog kola u ponedjeljak odigrati Newcastle - Leicester.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider