Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Shearer je blizu

Manchester City novom pobjedom došao na tri boda Arsenalu: Haaland izjednačio rekord Premier lige

Manchester City slavio je 3:1 protiv Leicestera na svom terenu u sklopu 31. kola Premier lige.

Erling Haaland (Foto: Afp)

U susretu 31. kola engleskog nogometnog prvenstva Manchester City je pobijedio Leicester City 3:1 smanjivši zaostatak za vodećim Arsenalom na tri boda.

Aktualni engleski prvak je sav posao obavio u prvih 25 minuta susreta postigavši tri gola. U nastavku susreta Građani su maknuli nogu s gasa okrenuvši se mislima prema uzvratnom susretu četvrtfinala Lige prvaka protiv Bayerna koji je na rasporedu u srijedu.

Jakić i Gvardiol VIDEO Hrvatski reprezentativac u nevjerici napustio teren nakon samo 15 minuta divider

City je poveo u petoj minuti golom Johna Stonesa, na 2:0 je povisio Erling Haaland u 13. minuti iz jedanaesterca, da bi 12 minuta kasnije sjajni Norvežanin zabio još jedan gol. Haaland je ove sezone zabio već 47 pogodaka u svim natjecanjima. Kelechi Iheanacho je smanjio u 75. minuti.

Tako je Haaland stigao do 32. gola u Premiershipu i izjednačio rekord Mohameda Salaha po broju golova otkako se igra liga sa 38 utakmica.

Više od njega su zabili samo Andy Cole i Alan Shearer i to po 34 gola, ali tada su se igrala 42 kola u okviru jedne sezone.

Slavlje igrača Dinama Dinamo ubacio poker nemoćnim Farmaceutima i pobjegao Hajduku na neuhvatljivih +12 divider

Ovom pobjedom City se približio lideru Arsenalu na tri boda zaostatka, no Topnike u nedjelju očekuje gostovanje kod West Hama. Dodajmo i kako City ima susret manje, a odluka o prvaku mogla bi se riješiti u njihovom izravnom sudaru na Etihadu 26. travnja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider