Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pope zaradio crveni karton

Newcastle upisao drugi poraz u sezoni, oba od Liverpoola: Nunez čekao na ligaški pogodak tri mjeseca

Liverpool je slavio 0:2 na gostovanju kod Newcastlea u 24. kolu Premier lige.

Darwin Nunez (Foto: Afp)

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 24. kola engleskog nogometnog prvenstva Liverpool je kao gost svladao Newcastle United 2:0 (2:0).

Rokas Pukštas i Stipe Antonijević VIDEO Hajdukov američki dragulj ekskluzivno za Dnevnik Nove TV: ''Sanjam Ligu prvaka na Poljudu'' divider

Sve važno u utakmici dogodilo se između 10. i 22. minute, u tom je periodu Liverpool postigao oba gola, a usto je i Newcastle ostao s igračem manje.

Prvi gol na utakmici postigao je Nunez (10), dojam je da je prilikom primanja lopte igrao rukom, no VAR se nije oglasio, da bi na 2:0 povisio Gakpo (17) također iz sumnjive situacije, milimetri su odlučivali o tome je li bio u zaleđu ili ne. Susret je praktički bio zaključen u 22. minuti kada je domaći vratar Pope prilikom istrčavanja iz svog kaznenog prostora nespretno igrao rukom te bio isključen.

Loris Karius Veliki povratak Lorisa Kariusa: Branit će u finalu kupa protiv Manchester Uniteda!? divider

Newcastleu je ovo tek drugi poraz u Premier ligi ove sezone, a oba je doživio od Liverpoola, 31. kolovoza na Anfieldu je bilo 2:1 za Redse. Uslijedio je niz od 17 uzastopnih utakmica bez poraza za Svrake što je novi klupski rekord.

 

Ovom pobjedom Liverpool je stigao na osmo mjesto sa 35 bodova, koliko imaju i sedmi Brighton te deveti Brentford, dok je Newcastle ostao četvrti sa 41 bodom.

Sergej Jakirović Potvrđen preporod Rijeke: Jakirovićeve trupe slavile na gostovanju kod Lokomotive divider

Ranije u subotu je Arsenal 4:2 (1:2) kao gost svladao Aston Villu i vratio se na vrh ljestvice jer je Manchester City na gostovanju kod Nottingham Foresta igrao 1:1 (1:0). Arsenal sada ima 54, a City 52 boda. Treći je Manchester United, koji u nedjelju igra protiv Leicestera, sa 46 bodova.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider