Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tvrdi da su sve znali

Predsjednik Uprave AEK-a: ''Dinamo je kriv što je skupina organiziranih kriminalaca izazvala nerede''

Predsjednik Uprave AEK-a George Kosmas žestoko je napao Dinamo i grčku policiju.

BBB (Foto: Afp)

Nogomet je pao u potpuno drugi plan nakon navijačkih nereda između BBB-a i navijača AEK-a sinoć u Ateni, u kojima je mladi navijač grčkog kluba izgubio život.

Utakmica je odgođena, a jutros su na sigurnosni sastanak pozvani predstavnici AEK-a i Dinama da razmotre mogućnosti s UEFA-om.

Jutro nakon nereda u blizini OPAP Arene Očevidac iz Atene otkrio: ''Rekli su mi da za pola sata dolaze Hrvati, pokupi sve i potjeraj ljude'' divider

Čelnici AEK-a odlučili su se povući sa sastanka, krivicu prebacuju isključivo na Dinamo i grčku policiju.

"Trenutno je nezamislivo biti na sastanku dok tugujemo zbog gubitka života našeg navijača i zbog onoga što se dogodilo. AEK smatra Dinamo Zagreb potpuno odgovornim jer je znao da dolazi više od 150 njihovih navijača. Na jučerašnjem sastanku nisu nikoga obavijestili, osim da je možda 30-ak navijača kupilo ulaznice i pokušalo ući na stadion tijekom utakmice", rekao je Kosmas i dodao:

AEK - Dinamo Grci najavili, potvrdila i UEFA: Ništa od nogometa u Ateni, odgođena utakmica Dinama i AEK-a! divider

"Dinamo Zagreb smatramo potpuno odgovornim što je skupina hrvatskih organiziranih kriminalaca organizirano iz Zagreba krenula napraviti to što je napravila. Drugi glavni krivac je policija koja je dopustila navijačima da dođu u Grčku i stignu do Atene te se sastanu s organiziranim kriminalcima druge grčke momčadi (Panathinaikosa)", zaključio je bijesni Kosmas.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider