Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Problemi se nastavljaju

Predsjednik Marseillea poludio na Ćaletu-Cara i prijeti mu oštrim sankcijama? Razmišlja između dvije kazne i nijedna nije dobra za Duju i Dalića

Pablo Longorija sredio je transfer u Wolvese i Valenciju, ali Duje je sve odbio, a odbio je i mogućnost igranja s Vlašićem. Sad bi mu sve moglo doći na naplatu

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski reprezentativac Duje Ćaleta-Car nastavlja biti u fokusu francuskih medija, osobito onih sklonih Olympique Marseilleu, zbog svog sudara glavama s klupskim predsjednikom Pablom Longorijom. Ovaj je poludio što je Šibenčanin odbio otići iz kluba u zadnjim danima prijelaznog roka i sam sebi izgleda skuhao problem.

Naime, Španjolac se žarko želio riješiti Ćalete Cara i Boubacara Kamare u ljetnom prijelaznom roku kako bi svom treneru Jorgeu Sanpaoliju doveo potrebnog napadača. Hrvatskog braniča tražio je sijaset premierligaških klubova, a najozbiljnije su zagrizli West Ham i Wolvesi.

gol expired Ćaleta-Car uoči utakmice s Rusima demantirao Francuze: "Supruga ne odlučuje o mojoj karijeri!" divider

Posao s Čekićarima i mogućnost igranja s Nikolom Vlašićem u klubu propala je jer su se na kraju ipak odučili za Kourta Zoumu, a ponudu Wolvesa tešku 18.000.000 eura odbio je sam.

Longoria nije odustao i nastavio je nuditi Ćaletu-Cara okolo, navodno je dogovorio i transfer u Valenciju, međutim Duje je ponovo rekao „ne“. Francuski mediji otišli su tako daleko da su za sve okrivili njegovu suprugu Adrianu, koja nije željela seliti u drugi grad na porodiljnom jer je nedavno rodila, međutim šibenski stoper to je odlučno demantirao u jučerašnjem intervjuu i dodao da doista nije potrebno u priču uplitati njegovu životnu partnericu.

gol expired Francuzi tvrde: Supruga Duje Ćalete-Cara u zadnjim satima prijelaznog roka stopirala transfer u Englesku divider

Na koncu je ostao u Marseilleu i po završetku prijelaznog roka, a klupski predsjednik je poludio i razmišlja o ozbiljnim sankcijama za hrvatskog reprezentativca. Kolege iz Le Provancea pišu kako je spreman ne zvati ga uopće više na utakmice ili ga prebaciti u rezervnu momčad koja se natječe u National 2, četvrtom razredu francuskog nogometa, unatoč tome što bi mu to moglo porušiti cijenu.

Afera Ćaleta-Car definitivno još nije završena, a čini se kako za našeg reprezentativca najgore tek slijedi, a posljedično će patiti i njegov status kod Zlatka Dalića jer izbornik inzistira na minutaži u klubu kod kandidata za nacionalni dres.

gol expired Premierligaš za vikend poslao ponudu za hrvatskog reprezentativca, klupski predsjednik ga cijeli pondedjeljak nagovarao da ode divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider