Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"ne razumijem to"

Legendarni Crnogorac bez dlake na jeziku: "Poludio" zbog Modrića, Balea i blijedog Reala

Bivši igrač i sportski direktor Reala priznao je da mu je teško gledati bivši klub ove sezone.

Luka Modrić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Real Madrid upisao je novi kiks u prvenstvu odigravši svega 2:2 na gostovanju kod Villarreala, tek 17. momčadi prvenstva.

Novi posrtaj Reala omogućio je Barceloni bijeg na sedam bodova prednosti i pokrenuo lavinu kritika. Jedan od najglasnijih bio je Predrag Mijatović, nekadašnji igrač i sportski direktor Reala koji je za španjolski radio Cadena Ser vrlo iskreno progovorio o trenutnom stanju Kraljevskog kluba.

''Teško mi je gledati Real ove sezone. U prvom poluvremenu bili su dobri i kad smo svi mislili da će dobro nastaviti, dogodilo se užasno drugo poluvrijeme bez ikakve igre", rekao je.

Vrlo dvojben potez povukao je Santiago Solari u 64. minuti kada je pri vodstvu 2:1 izvadio Luku Modrića i uveo Federica Valverdea. Mijatović smatra da je argentinski trener tu pogriješio, a Solari je nakon utakmice rekao da je kapetan Vatrenih bio prehlađen.

''Ako igrač traži izmjenu to je jedna stvar, ali ako ne, ne razumijem to. Modrićeva izmjena je greška, ne razumijem ni vađenje Kroosa (u 86. minuti)", rekao je i dotaknuo se Garetha Balea koji se opet ozlijedio. Velšanin je zaradio više od 20 ozljeda u pet godina madridske karijere...

''Šteta zbog Balea, volim ga kao igrača, ali biti vođa momčadi poput Reala nakon odlaska Cristiana Ronalda nije lako. Zabrinjavajuće je što je toliko često ozlijeđen", rekao je.

Real već u nedjelju čeka prvenstveni susret s ''imenjakom'' Sociedadom, pa utakmica Kupa protiv Leganesa tri dana kasnije.

Tko je američki Hrvat koji je srušio rekord i zašto je Abramovič za njega platio bogatstvo? Christian Pulišić (Foto: AFP) Christian Pulisic (Foto: AFP) Roman Abramovič (Foto: AFP) +1 Roman Abramovič (Foto: AFP)

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider