Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Barca na +7

Trener Reala objasnio zašto je izvadio Modrića i zbog čega su "kiksali"

Real Madrid propustio je priliku da se približi Barceloni na pet bodova...

Luka Modrić i Gareth Bale (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Ni početkom nove godine Real Madrid ne blista. Madriđani su tek remizirali (2:2) s Villarrealom na El Madrigalu u zaostaloj utakmici 17. kola. Real je propustio priliku približiti se vodećoj Barceloni na pet bodova.

Villarreal je poveo u ranoj fazi utakmice. Real je hitro reagirao, nekoliko je minuta kasnije izjednačio, pa potom i zabio za potpuni preokret. Očekivalo se da će Real u drugom dijelu podebljati vodstvo, no uporni domaćini nisu se predavali te su u završnici utakmice zasluženo stigli do izjednačenja. Oba gola za Villarreal postigao je neuništivi Santi Cazorla.

Trener Reala Santiago Solari nakon utakmice je izjavio da je ozljeda Garetha Balea jedan od glavnih razloga poraza Reala.

„To je za nas bio težak udarac jer smo izgubili prednost koju smo imali iz kontranapada“, kazao je Solari, koji nije imao odgovor koliko je teška ozljeda velškog reprezentativca i najveće zvijezde Reala. Baleu je to 18. ozljeda otkada je 2013. stigao u Real iz Tottenhama.

Luka Modrić igrao je do 63. minute, kada ga je zamijenio Federico Valverde. Hrvatski kapetan nije briljirao. Modrić je, slično kao i ostatak Realove momčadi, dobio slabe ocjene madridskih medija.

Perez već traži zamjenu Solariju?

"Ostao je bez gasa, nije bio na svojoj razini", stoji u kratkom opisu Marce.

Solari je objasnio zašto ga je izvadio iz igre.

"Modrić se tek oporavlja od prehlade. Dao je najviše što je mogao u ovom trenutku. Sretan sam što je uopće mogao odigrati tih sat vremena. Tako smo i planirali prije utakmice. Valverde nam je donio novu energiju. Sretni smo da naši mladi igrače doprinose igri momčadi", zaključio je Solari, koji će se teško zadržati za kormilom Reala ako nastavi sa sličnim rezultatima.

Madridski mediji već danima spekuliraju da Florentino Perez traži novo trenersko rješenje.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider