Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Iz kopački u odijelo

Poznata stranica oglasila se o Nikoli Kaliniću: Komentari su podijeljeni

Nikola Kalinić preuzeo je funkciju sportskog direktora Hajduka naslijedivši Mindaugasa Nikoličiusa.

Nikola Kalinić (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Nikola Kalinić iz kopački je uskočio u odijelo preuzevši funkciju sportskog direktora Hajduka. Čeka ga težak posao, prvo mora pronaći novog trenera, a onda i složiti igračku križaljku za narednu sezonu.

Na predstavljanju je najavio brojne promjene u prvoj momčadi, no više će reći njegovi prvi potezi, a to je svakako odabir trenera koji bi trebao stići do kraja idućeg tjedna, ako ne i ranije.

Vijest o Kalinićevu odlasku u mirovinu i preuzimanju funkcije sportskog direktora brzo se proširila nogometnim svijetom, a to je objavila i poznata stranica na X-u (bivšem Twitteru), koju prati više od 500 tisuća korisnika:

"Nikola Kalinić otišao je u mirovinu nakon profesionalne karijere. 166 golova u više od 500 nastupa u profesionalnom nogometu. On će sada postati sportski direktor hrvatskog kluba, Hajduka", piše u objavi koja je izazvala podijeljene komentare.

Neki su ga nazvali legendom i poželjeli mu sreću u novom poslu, a neki su pak podsjetili na njegov odlazak iz hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu 2018. u Rusiji.

"Dobar napadač za Fiorentinu i Hrvatsku, šteta što nije uspio u Milanu."

"Sjećate se kad su ga poslali kući sa Svjetskog prvenstva 2018. jer je odbio ući u igru kao zamjena?" stoji u drugom komentaru.

Ivan Jurić FOTO Poznati trener stigao u Split: Nakon odlaska iz Serie A čeka novi posao divider

Rene Marić Bio je kandidat za klupu Hajduka, a sad postaje važan faktor u Bayernu: Ovog Hrvata zovu taktičkim genijalcem divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Toni Kukoč je ove nedjelje prvo gledao kako Split ruši Crvenu zvezdu na Gripama, a zatim je sjeo u automobil i došao pogledati Hajdukov trijumf protiv Šibenika. 

📸Nikola Brboleža, Duje Klarić/CROPIX
Anthony Kalik je pogodio, asistent je Dominik Prpić!

UŽIVO ----> https://bit.ly/4dvNgKk
Furiozno poluvrijeme Splićana. Što kažete?

Nastavak utakmice pratite na ----> https://bit.ly/4dvNgKk
Srce ovog Hajduka 🤍

📸Duje Klarić/CROPIX