Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
spektakl na anfieldu

Poznat datum povratka Neymara na teren: Vidjet ćemo koliko je spreman protiv – Hrvatske

Najbolji brazilski nogometaš Neymar da Silva najvjerojatnije će se na nogometni teren, poslije oporavka od ozljede, vratiti u prijateljskoj utakmici protiv Hrvatske 3. lipnja u u Liverpoolu.

Neymar nije igrao od veljače zbog operacije zgloba, ali će biti spreman za Svjetsko prvenstvo 2018. Trebao bi se vratiti početkom sljedećeg mjeseca, kada u Liverpoolu prijateljski susret igraju Hrvatska i Brazil.

Nakon što je brazilski izbornik u ponedjeljak objavio popis s 23 imena za SP, liječnik reprezentacije Rodrigo Lasmar otkrio je da se Neymar dobro oporavlja i da je vrlo vjerojatno da će zaigrati već protiv Hrvatske 3. lipnja.

"Obavili smo nove pretrage na Neymaru i oporavak teče dobro. Sljedeći će tjedan moći početi trenirati. Ideja nam je da idući tjedan počne raditi s loptom i cilj nam je da bude potpuno spreman za rad s izbornikom Titeom u zadnjoj fazi priprema tako da može nastupiti na prvoj prijateljskoj utakmici", rekao je Lasmar.

Osim s Hrvatskom Brazil igra još jednu prijateljsku utakmicu prije početka SP-a, i to protiv Austrije 10. lipnja. Prvu utakmicu u Rusiji Brazil igra tjedan dana kasnije protiv Švicarske. Brazil igra u skupini E sa Srbijom, Švicarskom i Kostarikom.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider