Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Svi su bili šokirani

Potreseni Sopić o teškoj ozljedi Banića: Jedan igrač je plakao u svlačionici

Ivan Banić teško se ozljedio na utakmici SuperSport HNL-a između Lokomotive i Gorice.

Ozljeda Ivana Banića (Foto: Damir Krajac/Cropix)

U Gorici su svi odahnuli. Ivan Banić, koji je zaradio tešku ozljedu glave na utakmici protiv Lokomotive, je otpušten iz bolnice i čeka ga mirovanje.

U samoj završnici susreta, pri rezultatu 2:1 za domaće, Matuš Vojtko je nehotice udario svog vratara, koji je ostao bez svijesti. To je sve zabrinulo na terenu, liječnici su odmah pohitali u pomoć i prebacili nesretnog Banića u Vinogradsku bolnicu.

To je žestoko potreslo Vojtka, koji je u 98. minuti susreta sjajno zabio iz slobodnjaka za važan bod.

Nakon posljednjeg sučevog zvižduka potpuno se "raspao" i zaplakao u svlačionici, otkrio je trener Željko Sopić, koji je bio očigledno potresen:

Igor Štimac i Željko Kopić Bivši trener Hajduka i Dinama otvoreno o odnosu sa Štimcem i drami u Splitu: "Tko god dođe na Poljud, osjeti da je dio nečeg velikog" divider

"Matuš je plakao u svlačionici, ali takve stvari se događaju, pogotovo na ovakvim hibridnim travnjacima, gdje imaš osjećaj kao da si na ledu, a ne na travnjaku", kazao je Sopić pa se osvrnuo na ludu završnicu susreta.

Budući da je iskoristio svih pet zamjena, umjesto ozlijeđenog Banića na vrata je morao stati Raspopović, ali to ih nije spriječilo da uzmu veliki bod, i to s igračem manje:

"S desetoricom na terenu, s Raspopovćem na golu, to je za napisati romane", zaključio je trener Gorice.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider