Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odigrao odličnu utakmicu

Tajno oružje Nike Sigura za derbi: "Njegovi savjeti su mu puno pomogli, utišao je Ivanušeca"

Niko Sigur odradio je odličan derbi, smatraju voditelji podcasta Utakmicu po utakmicu, a za to je djelomično zaslužan Gergo Lovrencsics.

Nogometaši Hajduka još jednom su morali stisnuti ruku Dinamu i čestitati im na novom naslovu prvaka poslije nedjeljnog remija na Poljudu, ali voditelji podcasta Utakmicu po utakmicu pronašli su dobitnike i na bijeloj strani.

Riječ je o Niki Siguru, junioru kojem je ovo bio prvi derbi u životu i koji je odradio jako dobar posao na Luki Ivanušecu, iako je nominalno tek treći stoper u hijerarhiji Ivana Leke.

"Kad smo pričali prošli tjedan, rekao mi je da mu najviše pomaže Gergo Lovrencsics. Niko je tip koji uvijek ima jedno pitanje još, a ako netko voli pričati, to je Lovrencsics i on će ti uvijek dati pravi savjet. Kaže da se s njim najviše konzultirao oko obrane, kako da se postavi, kako da orijentira tijelo i u tom segmentu ovo je bila odlična utakmica za njega jer je potpuno utišao Ivanušeca, koji je u prošloj utakmici protiv Hajduka na Maksimiru mogao zabiti deset golova Hajduku. U tom smislu je Sigur odradio odličan derbi i bila je apsolutna pobjeda za Hajduk što je bio u prvih jedanaest“, rekao je Igor Ćurković.

Sve o derbiju, ali i ostalim aktualnostima iz 32. kola Supersport HNL-a pronađite u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu u utorak od 21 sat na gol.hr-u.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider