Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čekamo službene vijesti

Potpuni preokret: Nesretnog Grka ubio je huligan AEK-a?

Dolaze konfuzne informacije iz navijačkih krugova prema kojima je došlo do preokreta u istrazi oko ubojstva 29-godišnjeg Grka.

Uhićeni nakon nereda stižu na sud (Foto: Afp)

Prošlog utorka ranom zorom dočekale su nas uznemirujuće vijesti iz Atene, skupina BBB-a zajedno uz navijače Panathinaikosa izazvali su nerede u Ateni. Život je izgubio mladi grčki državljanin, navijač AEK-a nakon što je zadobio smrtonosnu ranu na ruci.

Gotovo stotinu hrvatskih državljana je privedeno, grčka policija krenula je u opsežnu istragu te su se bacili na DNK analizu. Krug sumnjivaca sveo se na pet osoba.

Iz Atene svakog dana stižu nove informacije, a najnovije otkrivaju da je na pomolu mogući veliki preokret u istragi tko je usmrtio 29-godišnjeg navijača Michalisa.

Jedni izvori iz navijačkih krugova tvrde da je grčkog navijača ubio huligan AEK-a, a ne Dinamov ili Panathinaikosov kako se u početku tvrdilo, dok drugi tvrde da za takvo što nema potvrde niti su čuli takvu informaciju.

Roberto Mancini Talijani ostali bez izbornika 10 mjeseci prije Eura, dvije legende spominju se kao kandidati divider

BBB-i u Grčkoj odahnuli, ali i nema službene potvrde

Poznato je iz istrage kako su zasad najviše sumnje istražitelji uperili na trojicu Grka, te jednog Albanca i Hrvata.

U nedjelju poslijepodne proširila se vijest iz redova BBB-a kako je ubojica na kraju ipak Grk, ali pripadnik AEK-ovih navijača. To im je navodno priopćio odvjetnik nakon čega je nastalo slavlje.

Navodno ni arterija na ruci nesretnog Michalisa nije razrezana nožem već letvom s čavlima koju su grčki mediji prije nekoliko dana spominjali u kontekstu uzimanja forenzičkih dokaza. Ponavljamo, radi se o neprovjerenim informacijama iz navijačkih krugova.

''Trojica navijača Panathinaikosa i jedan BBB su nevini, ubojica je navijač AEK-a, zato ranjeni, koji je bio u plavoj majici nije htio u hitnu.

Ekspertiza policije tako kaže, kaže odvjetnik BBB. Info od jednog BBB koji je uspio javiti se roditeljima. U pritvoru se prolomilo glasno i veselo: Dinamo, Dinamo, kaže roditelj.

P.S. javio se i drugi BBB iz pritvora i potvrdio vijesti'', objavio je Denis Šeler, poznati bivši pripadnik BBB-a koji je kasnije obrisao objavu na Facebooku.

Za potvrdu ovakvih infomacija ipak treba pričekati objavu iz službenih izvora, odnosno iz redova grčke policije i pravosuđa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider