Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zabio za pobjedu

Endrick tri dana poslije Španjolske igrao važnu utakmicu u Brazilu: Bio je svjež zbog tajnog plana njegove predsjednice

Endrick je tri dana poslije utakmice u Madridu zabio jedini gol u pobjedi Palmeirasa.

Endrick slavi pogodak sa brazilskim reprezentativcima (Foto: Afp)

Nova brazilska zvijezda Endrick iza sebe ima dva tjedna iz snova, zaigrao je u dvije utakmice za Brazil i u obje zabio, a kad se vratio u rodnu zemlju, zaigrao je odmah za svoj Palmeiras i zabio za pobjedu u važnoj utakmici.

Na tom susretu bio je svjež i raspoložen, iako je samo tri dana ranije igrao u Madridu za Selecao. Razlog? Klupska predsjednica njegovog Palmeirasa, Leila Pereira, po njega je poslala svoj privatan avion, a u njemu klupskog fizioterapeuta.

Endrick slavi pogodak sa brazilskim reprezentativcima Sočni poljubac Realova čuda diže prašinu: Perez trlja ruka, Bernabeu zaradio prvih milijun eura divider

Endrick je 26. ožujka odigrao protiv Španjolske u Madridu, a odmah po završetku utakmice pokupio ga je vozač i odvezao u zračnu luku. U avionu je bio i Gustavo Kaschel, Palmeirasov kondicijski trener koji je već na letu započeo njegov oporavak.

Morao se vratiti do petka kad je Palmeiras igrao važnu utakmicu protiv Novorizontinha u polufinalu Pauliste. Isplatilo se jer je Endrick stigao na utakmicu i zabio jedini gol na susretu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider