Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dočekao svoj trenutak

Ponajbolji veznjak svijeta otkrio kako se razišao s Mourinhom i ne krije sreću

Najavljujući subotnji manchesterski derbi, veznjak Cityja i ozbiljan kandidat za igrača godine u Premierligi, Kevin De Bruyne, otkrio je kako se razišao s Joseom Mourinhom u Chelseaju.

Kevin De Bruyne (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Kevin de Bruyne odigrao je samo tri utakmice za Chelsea dok je bio na posudbi iz Werder Bremena prije nego što je prodan Wolfsburgu za samo 18 milijuna funti. Isto ljeto na Stamford Bridge vratio se Jose Mourinho.

Njih dvojica zajedno su surađivali samo šest mjeseci prije nego što je Belgijac otpremljen natrag u Bundesligu u siječnju 2013. godine. Mourinho je danas menadžer ManUtd-a, a De Bruyne stožerni igrač najvećeg rivala Cityja.

Upravo je uoči njihova derbija belgijski veznjak otkrio kako je napustio Chelsea, ali nije propustio ni bocnuti Mourinha.

''Nisam netko tko puno razgovara s trenerima. Mislim da ako trener želi razgovarati s vama, onda to samo učini. On je šef. Možete biti u dobrim odnosima, ali uvijek postoji distanca između trenera i igrača'', rekao je De Bruyne te nadodao:

''Samo sam dva puta razgovarao s njim. Prvo kada samo tokom ljeta želio otići u Dortmund, a onda sam na drugom sastanku rekao: 'Za mene je bolje da odem. Želim igrati nogomet.'''

Ostalo je povijest. City ovog vikenda u gradskom derbiju ima priliku potvrditi naslov prvaka, a Kevin De Bruyne prometnuo se u svjetsku klasu te je ozbiljan kandidat za igrača godine u Premierligi.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider