Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Užas u Milanu!

Pomahnitali muškarac nasrnuo na nogometaša Arsenala i izbo ga nožem! Jedna osoba smrtno stradala

Stravičan napad dogodio se u Milanu, a ozlijeđen je i nogometaš Arsenala Pablo Mari.

Pablo Mari, 29-godišnji nogometaš Monze ozlijeđen je u stravičnom napadu nožem koji se dogodio u večernjim satima u shopping centru u Milanu.

Šest osoba je ozlijeđeno, od toga tri teško, u napadu koji je izveo 46-godišnjak. Karabinjeri su uhitili muškarca, kojeg su do dolaska policije zadržali kupci.

Za sada je poznato da su sve osobe muškog spola, najmlađi ima 28 godina, a najstariji 80. Upravo je najstariji muškarac helikopterom hitno prevezen u bolnicu.  30-godišnji muškarac pak ima srčani zastoj, a liječnici nad njim provode reanimaciju. 

Nažalost, talijanski mediji su malo prije objavili kako je jedna osoba izgubila život u ovom napadu.

Pablo Mari se trenutno nalazi u milanskoj bolnici i čini se da je sve u redu s njim:

"Sportski direktor Arsenala je bio u kontaktu s njegovom obitelji, trenutno je u bolnici. Čini se da je dobro", rekao je trener Arsenala Mikel Arteta za engleski Evening Standard.

Na teren je ukupno stiglo sedam vozila hitne pomoć. Još se uvije rekonstruira cijeli slučaj, a čini se da je napadač psihički nestabilna osoba koja je zgrabila nož u trgovini i nasrnula na kupce.

Inače Pablo Mari se nalazi na posudbi iz Arsenala u talijanskom prvoligašu, a u karijeri je nosio dres nekolicine klubova. Nastupao je za Udinese, Gironu, NAC Bredu, Deportivo La Corunu...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider