Kylian Mbappe izdržao je svega 30 minuta u povratku nogometa u Francuskoj -nakon pola sata igre u finalu Kupa Francuske polomio ga je kapetan Saint-Etiennea Loic Perrin i poslao ga na štake.

Bio je to krvnički start, reklo bi se "za zatvor", a Perrin je dobio izravan crveni karton. Ispostavilo se da je to bio i njegov oproštaj od nogometa - francuski klub objavio je da njihov kapetan odlazi u mirovinu s 34 godine.

Perrin je lokalni dečko koji je cijelu karijeru proveo u Saint-Etienneu. Pridružio im se s 12 godina, a za prvu momčad igrao je 17 godina, od 2003. do 2020.

U Saint-Ettieneu ima status legende, ali nije bio naročito poznat izvan francuskih krugova. Nakon što je krvnički startao na Mbappea, dobio je svojih pet minuta slave.

Kao rezultat Perrinova ne baš dostojanstvenog oproštaja, Mbappe će propustiti barem jednu utakmicu Lige prvaka, onu četvrtfinalu protiv Atalante. Nema sumnje da i vatreni navijači iz Bergama sada znaju tko je Loic Perrin.

Neki u šali sugeriraju da odlazi kao legenda Saint-Ettienea i Atalante. Vidjet ćemo može li talijanska hit-momčad iskoristiti ovu nenadanu pomoć i senzacionalno proći do polufinala.