FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
za sve hejterice

Sreća zbog skinutih kilograma: Zaplesala kad je vidjela koliko je pokazala vaga

Valerie Loureda vraća se borbama nakon godine dana.

Galerija Valerie Loureda (Instagram/Screenshot))

Nakon pet mjeseci stanke prije tjedan se natjecanjima vratila druga najveća MMA organizacija – Bellator. A drugog vikenda u kolovozu u glavnoj borbi ćemo vidjeti revanš između legendarnog Dana Hendersona i Michaela Chandlera četiri godine na njihovog sjajnog prvog meča.

A preliminarni program Bellator 243 eventa otvorit će Valerie Loureda i Tara Graff. Objavu borbe Loureda je proslavila na Instagramu na način koji se opet neće svidjeti mnogim borkinjama. Podsjetimo, prije nekoliko mjeseci krenuo je žestok napad s nekoliko strana na borkinju koja na društvenim mrežama često izazovno zapleše.

gol expired Kolegica nije više mogla šutjeti na njezina sve popularnija videa: ''Jesmo li mi striptizete?'' divider

''Je li to poruka koju želimo prenositi? Jesmo li mi ovdje da se borimo i budemo uzori ili da budemo striptizete za muške fanove?'' napisala je na Twitteru UFC borkinja Macy Chiasson koja je poručila da Loureda prodaje seks.

''Prodajem seks jer sam rođena s drukčijim tijelom i što sam latinoameričkog porijekla? Borim se u kavezu isto kao i ti, ali izvan kaveza sam ženstvena. Prestani s mržnjom.''', odgovorila joj je Bellatorova borkinja.

Bit će to njena prva borba nakon godine dana, a s druge strane je čeka Tara ''Tiny Terror'' Graff. Loureda je na društvenim mrežama proslavila što joj je vaga devet dana prije nastupa pokazala kako joj masa prelazi njenu težinsku kategoriju za tek pet kilograma što će vjerojatno u ovih više od tjedan dana lako skinuti do službenog vaganja.

''Bila je to mentalna bitka, ali uspjela sam'', napisala je na Instagramu te učinila ono zbog čega je poznata.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider