Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kako se na nju ljutiti...

Poljubac kapetanice Danske i Šveđanke je hit, neće joj zamjeriti ni u domovini zbog odjeće

Švedska se pobjedom protiv Kanade plasirala u četvrtfinale Svjetskog prvenstva.

Galerija Pernille Harder (Foto: AFP) Magdalena Eriksson (Foto: AFP) Pernille Harder (Foto: AFP) Magdalena Eriksson (Foto: AFP)

Svjetsko prvenstvo za nogometašice, koje se održava u Francuskoj, stiglo je do četvrtfinala. Osim što se podigla prašina zbog strogog provođenja novog pravila u nogometu, pravi je hit postao i poljubac švedske nogometašice Magdalene Eriksson koja je proslavila veliku pobjedu protiv Kanade u osmini finala sa svojom zaručnicom.

Ona je Pernille Harder, za mnoge jedna od najboljih nogometašica svijeta te jedna od rijetkih najboljih koje nisu vidjele Svjetsko prvenstvo. Poljubac je postao hit jer je Pernille inače kapetanica Danske, velikog švedskog rivala, a svoju je dragu bodrila u dresu reprezentacije Švedske.

Upravo su su Magdalena i Švedska u odlučujućem susretu kvalifikacija pobjedom protiv Danske ostavile Pernille bez Svjetskog prvenstva, no kako se zbog toga ljutiti na zaručnicu. Na kraju je Pernille ipak vidjela Mundijal, ali u ''pogrešnom'' dresu i u sasvim novoj ulozi. U domovini joj također ne bi trebali zamjeriti jer ljubav ne poznaje granice.

Subašić obranio Ramosu na Euru u Francuskoj (Screenshot) Novo pravilo u nogometu već podiže prašinu: Legendarna pobjeda Vatrenih poslužila kao primjer divider

Parovi četvrtfinala Svjetskog prvenstva:

Norveška - Engleska (27. lipnja)

Francuska - SAD (28. lipnja)

Italija - Nizozemska (29. lipnja)

Njemačka - Švedska (29. lipnja)

Skandal na utakmici Engleska - Kamerun (Screenshot) Skandal na SP-u za žene: Kamerunke pljuvale i udarale Engleskinje pa optužile FIFA-u za rasizam divider
 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider