Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Optužba za silovanje

Nakon teških optužbi nove loše vijesti za Ronalda: Policija traži njegov DNK

Kathryn Mayorga tvrdi da ju je Ronaldo silovao 2009. godine u jednom hotelu u Las Vegasu.

Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Policija iz Las Vegasa izdala je nalog za uzimanje DNK uzorka 33-godišnje portugalske nogometne zvijezde Cristiana Ronalda, koji je pod istragom u slučaju silovanja iz 2009. godine, za što ga optužuje 34-godišnja Amerikanka Kathryn Mayorga.

Prema medijskim izvješćima, nalog je proslijeđen talijanskom sudu, s obzirom na to da je Portugalac trenutačno član torinskog Juventusa, a Ronaldo je najavio da će surađivati.

Osim toga, Cristiano Ronaldo našao se na udaru bivše djevojke Jasmine Lennard. Britanska je starleta preko Twittera žestoko napala nogometnu zvijezdu, pa bi se i s njom mogao naći na sudu.

Kathryn Mayorga tvrdi da ju je Ronaldo silovao 2009. godine u jednom hotelu u Las Vegasu, gdje je i pokrenuta građanska parnica. Ronaldo je odbacio optužbe za silovanje, a Portugalčev odvjetnik Peter Christiansen izjavio je da njegov klijent tvrdi da je do seksualnog odnosa došlo uz pristanak obiju strana.

Wall Street Journal navodi da bi Ronaldov DNK uzorak trebao poslužiti za usporedibu s genetski materijalom koji je pronađen na haljini Kathryn Mayorge, a nije njezin.

Ronaldova bivša tvrdi da ima snimke i poruke koje će ga uništiti: ''Čuvala sam njegove prljave tajne godinama'' Jasmine Lennard (Twitter) Jasmine Lennard i Ronaldo (Twitter/AFP) Jasmine Lennard (Twitter) +2 Jasmine Lennard (Twitter)

Barcina rekordna investicija u velikim problemima: Bivša zvijezda Reala blizu Camp Noua Momčad Barcelone (Foto: AFP) Philippe Coutinho (Foto: AFP) Ivan Rakitić, Lionel Messi i Philippe Coutinho (Foto: AFP) +1 Philippe Coutinho (Foto: AFP)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider