Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Počivao u miru

FOTO U okolici Atene pokopan ubijeni navijač AEK-a Michalis Katsouris

Michalis Katsouris ubijen je početkom ovog tjedna u blizini AEK-ova stadiona.

Galerija Sprovod Michalisa Katsourisa Sprovod Michalisa Katsourisa Sprovod Michalisa Katsourisa +1 Ubijeni Michalis Katsouris

U gradiću Eleusina, smještenom 20-ak kilometara sjeverozapadno od Atene, ovog petka pokopan je Michalis Katsouris.

Nesretni mladić ubijen je u obračunu ispred stadiona AEK-a u ponedjeljak navečer, u huliganskom sukobu u kojem su na jednoj strani bili Bad Blue Boysi i navijači Panathinaikosa, a na drugoj AEK-ove pristaše.

Katsouris, koji je imao 29 godina, uboden je nožem u ruku, presječena mu je arterija i nastupilo je nekontrolirano krvarenje. Nažalost, premda je njegov prijatelj Christos požurio potražiti hitnu pomoć, Michalisu nije bilo spasa, preminuo je u obližnjoj bolnici Crvenog križa.

Grčka javnost se nakon toga digla na noge. Premda Katsouirs nije prvi navijač koji je ubijen u sukobima na grčkom tlu, ovo je prvi put da je smrt nastpupila nakon okršaja u kojem su sudjelovali strani državljani.

Uhićeno je gotovo 100 Bad Blue Boysa, oni su u petak započeli s izlascima na saslušanja u grupama po 10-12 osoba. U nedjelju bi saslušanja trebala biti gotova te bi se trebala znati njihova sudbina.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider