Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
strašno!

UZNEMIRUJUĆE Pojavila se snimka Gudeljova rušenja na terenu, nedavno je bio mrtav pet minuta

Ovo je drugi put da se Dragiša Gudelj srušio na terenu. Pozlilo mu je bilo i 25. ožujka tijekom utakmice s Racing Ferrolom.

Dragiša Gudelj (Foto: TikTok/Screenshot)

Srpski nogometni branič Dragiša Gudelj (26), koji nakon srčanog zastoja proživljenog u ožujku igra s defibrilatorom, opet se srušio na travnjak u 28. minuti utakmice španjolske treće lige između njegove Cordobe i Melille.

Bilo je to 3. prosinca, a vijest je šokirala Španjolsku i regiju.

Nekoliko dana nakon toga pojavila se i snimka s utakmice na kojoj se vidi Gudelj kako gubi svijest i dezorijentirano hoda. Kasnije je uvjeravao suigrače da je sve u redu, no kao da nije bio svjestan opasnosti.

Gudelj, brat srpskog reprezentativca Nemanje Gudelja iz Seville, prevezen je u najbližu bolnicu u gradu Melilli gdje mu je stabilizirano stanje.

Aleksa Avramović UZNEMIRUJUĆE! Užas u susjedstvu: Težak lom noge poznatog košarkaša divider

Ovo je drugi put da se Dragiša Gudelj srušio na terenu. Pozlilo mu je bilo i 25. ožujka tijekom utakmice s Racing Ferrolom.

Tada je pretrpio srčani zastoj nakon čega je morao na operaciju gdje mu je ugrađen automatski defibrilator s kojim se nastavio baviti nogometom.

Danski nogometaš Christian Eriksen, veznjak Manchester Uniteda, vjerojatno je najpoznatiji nogometaš koji igra s defibrilatorom nakon što se zbog srčanog zastoja bio srušio 2021. tijekom Europskog prvenstva gdje je nastupio za Dansku protiv Finske.

 

@tjayfifa Gudelj collapses for the 2nd time mid game #foryoupage #foryou #fyp #football #footballtiktok #spain ♬ hotline bling (billie version) - hazel & instrumental version

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider